Meghan McCains retur til Utsikten har vært mildt sagt steinete, og nå snakker hun ut at ikke så « glede » -full øyeblikk.

Det kvinneledte ABC-talkshowet – medvirkende Whoopi Goldberg, Sara Haines, Sunny Hostin og Joy Behar – ble kjipt med det samme McCain kom tilbake fra fødselspermisjonen og fødselen til sin første datter Liberty. Den konservative datteren til avdøde Arizona-senator John McCain og Cindy McCain (som Meghan selv vil fortelle deg) har kommet i heftige og enkle, vanskelige debatter om spørsmål som 2020-valget, Georgias senatorvalgte Raphael Warnock og mer. Regelmessig i strid med sine mer liberale ledsagende verter (vel, oftere enn ikke), ble ting spesielt krydret 5. januar 2021, den andre dagen for McCains retur.

Under showet var Behar midt i å diskutere om USA skulle ha mer enn to politiske partier da McCain avbrøt henne. « Unnskyld meg, jeg snakket! » en synlig rykket Behar svarte, som fikk McCain til å tulle, « Du savnet meg så mye, glede. Du savnet meg så mye da jeg var i barselpermisjon … Du savnet å slåss med meg. » Imidlertid var Behar ikke underholdt. « Jeg gjorde ikke … Jeg savnet deg ikke. Null, » snek hun seg tilbake. Yeesh. Så hvordan føler McCain om det som skjedde? Fortsett å rulle for svaret.

Meghan McCain sa at hun hadde en « grov gjeninntreden » til The View

Så hva har Meghan McCain å si om hennes ubehagelige spytt med Joy Behar på Utsikten? Hun uttalte seg 11. januar 2021 av episoden av Se hva som skjer live med Andy Cohen, og hun holdt ikke tilbake. « Så det har vært en så grov gjeninntreden igjen Utsikten,« Meghan sa. » Jeg mener, jeg hadde barselpermisjon i tre måneder. Jeg hadde en veldig vanskelig fødsel, faktisk. Jeg husker at jeg sendte sms når jeg var på sykehuset. Jeg hadde svangerskapsforgiftning, jeg måtte ha et magnesiumdrypp.  »

Hun fortsatte, « … Og jeg vil si, jeg savnet alle. Selv om noen ikke savnet meg, savner jeg showet. Vi er en familie. Alle disse kvinnene var på begravelsen til faren min, vi har vært gjennom mange s *** sammen … Jeg håper at vi alle kan være eksempler, inkludert meg selv … for enten vi liker det eller ikke, jeg kommer ikke noe sted på showet, Joy kommer ikke noe sted showet. Vi må alle leve og eksistere sammen, akkurat som amerikanere akkurat nå. « 

Verten uttrykte også håp om at alle kan « komme videre », så vi får se hva som skjer. Ditt trekk, Behar.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her