Renée Zellweger kan være tilbake i søkelyset etter sin anerkjente forestilling som Judy Garland i Judy, men fra 2010 til 2016 dro hun på hiatus fra Hollywood. Hennes vellykkede svinger i klassikere som Bridget Jones’s Diary og Cold Mountain lanserte henne til A-listestatus, men effekten av stjernestatus inspirerte til slutt Oscar-vinneren til å ta seg litt tid til å ta vare på helsen hennes, både mentalt og fysisk.

«Jeg var ikke frisk. Jeg tok ikke vare på meg selv,» fortalte hun Gribb i fjor. «Jeg var den siste på listen over prioriteringer … Jeg tilbrakte 99% av livet mitt som den offentlige personaen og bare en mikroskopisk smule av en brøkdel i mitt virkelige liv. Jeg trengte ikke å ha noe å gjøre hele tiden. «

Men når Zellweger kom tilbake kort for Elle magasinets årlige kvinne i Hollywood-arrangement i 2014, ble Golden Globe-vinneren samtalen for byen fordi hun ikke «så en forbanna ting ut som frøken Renée Zellweger.» Ryktene om plastisk kirurgi dominerte kjendisnyhetssyklusen øyeblikkelig, da både reportere og leger spekulerte om de nøyaktige prosedyrene Zellweger hadde gjort for å endre ansiktet hennes så drastisk.

Men mens tilskuere var raske med å kritisere ansiktet hennes, nektet de å møte Zellwegers sannhet.

Opprinnelig var Zellweger glad for at folk la merke til hennes friske utseende

Etter den første summen, tilbød Zellweger Mennesker en eksklusiv uttalelse, der hun skrøt av sin lykkeligere, sunnere livsstil. «Jeg er glad for at folk synes jeg ser annerledes ut! Jeg lever et annerledes, lykkelig og mer tilfredsstillende liv, og jeg er henrykt over at det kanskje viser det,» sa hun til magasinet. Hun kalte deretter ryktene «tøysete» fordi «det virker som om folk som kommer og graver etter en eller annen avskyelig sannhet som ikke eksisterer, ikke vil komme fra verandaen min før jeg svarer på døra.»

«Vennene mine sier at jeg ser fredelig ut. Jeg er sunn,» la Zellweger til. «I lang tid gjorde jeg ikke en så god jobb med det. Jeg tok på meg en plan som ikke er realistisk bærekraftig og ikke tillot å ta vare på meg selv. Heller enn å stoppe for å kalibrere, fortsatte jeg å løpe til jeg var uttømt og tok dårlige valg om hvordan jeg skulle skjule utmattelsen. Jeg var klar over kaoset og valgte til slutt forskjellige ting. «

«Folk kjenner meg ikke [as] sunn for en stund, avsluttet hun. «Kanskje jeg ser annerledes ut. Hvem gjør det ikke når de blir eldre ?! Ha. Men jeg er annerledes. Jeg er glad.»

Dessverre, på grunn av den uholdbare medie-vanvidd, skrev Zellweger til slutt en op-ed for The Huffington Post, der hun uttalte: «Ikke at det er noen virksomhet, men jeg tok ikke en beslutning om å forandre ansiktet mitt og få kirurgi i øynene.»

Men «internasjonal ydmykelse» endret etter hvert perspektivet hennes

Selv om hun ikke refererte til «hele plastikkirurgi-kuffuffelen» direkte under intervjuet med Gribb, Zellweger tok opp den «internasjonale ydmykelsen» som inspirerte henne til å sette sine prioriteringer rett.

«Ingenting som internasjonal ydmykelse for å sette perspektivet ditt riktig!» hun sa. «Det tydeliggjør hva som er viktig for deg. Og det rister av enhver form for klamete overflatlighet. En av frykten som vi som kunstnere kanskje deler – fordi vi har denne offentlige opplevelsen av å bli kritisert ikke bare for vårt arbeid, men som mennesker – er det når det blir for mye, når du får vite at huden din ikke er så tjukk som du trenger å være, hvordan vil det føles? Vel, nå vet jeg. Jeg fikk det vanskeligste sparket. Og det er ikke det er slutten. «

Når reporteren nå hadde spesifikt temaet, svarte Zellweger imidlertid. «Det gir deg sannsynligvis magesmerter, spør meg om det, ikke sant?» hun sa. «Vel, fordi det er en verdidømmelse som blir lagt på oss. Som om det på en eller annen måte er et speilbilde av din karakter – enten du er en god person eller en svak person eller en autentisk person. Og implikasjonen som jeg på en eller annen måte trengte for å endre det foregikk fordi det ikke fungerte. «

Hun la til, «Det gjør meg trist. Jeg ser ikke på skjønnhet på den måten. Og jeg tenker ikke på meg selv på den måten. Jeg liker min rare sære, min blandede ting av kilter. Det gjør meg i stand til å gjør det jeg gjør. Jeg vil ikke være noe annet. «

Zellweger overhørte fremmede kaller henne «dum» for å ha «operert i ansiktet»

I følge Harper’s Bazaar, i et radiointervju med SiriusXM, avslørte Zellweger at hun en gang hørte tilfeldige fremmede diskutere ansiktet hennes i T-banen. «[The people] snakket om Hollywood og hvordan Hollywood-damer er så tullete, spesielt at Renée Zellweger, «forklarte hun.» «Hvordan kunne hun gjøre det? Hvorfor skulle hun gå på kirurgi som vi ikke ville vite? Hun ser ikke ut som seg selv, og du kan ikke bare gjøre det du går og ikke se ut som deg selv, fordi vi forventer at du skal se ut som deg selv, «husket hun.

«Og jeg tenkte: «Wow, det er interessant. Uansett, her er mitt stopp,» fortsatte hun. «Så jeg reiser meg og står ved siden av døra og venter på at den skal åpne, og mannen snakker fremdeles om hvor dum jeg er. Og han så opp og sa: «Herregud, det er du ikke! Oh herregud, men du ser ut som deg selv! « Og jeg sa: «Ja, det er morsomt hvordan det fungerer, ikke sant?»

Men, som hun fortalte Gribb, har hele opplevelsen bare hjulpet henne å leve et mye lykkeligere, mer privatliv. «Jeg hadde en god femårsperiode da jeg var glad og i et nytt kapittel som ingen engang var klar over.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her