For de fleste seere av Bravo Ekte husmødre franchise, de fine husene og det skyggefulle dramaet mellom rollebesetningene får oss til å komme tilbake for mer. Siden franchiseens debut med Ekte husmødre i Orange County i 2006 har vi sett flere forskjellige personligheter i Ekte husmødre støpt og mange kjevefallende øyeblikk som har sementert et sted i reality-TV-historien. Selv om det er millioner av seere på franchisen rundt om i verden, er det en kjendis du vil være mest glad for å kjenne melodier i regelmessig: Rihanna.

Den R & B-sangende skjønnhetsmogulen har gjort det klart tidligere at hun er en langvarig fan av Bravo. I 2018, Ekte husmødre i Beverly Hills stjerne Kyle Richards husket en historie om datteren hennes som møtte « Needed Me » crooner. « En av favoritthistoriene mine er at datteren min var på et karaoke-sted, og noen kom inn og det var som et bråk, som et stort følge. Hun snudde seg og snakket med vennene sine, og så følte hun et trykk på skulderen og hun snudde seg rundt og det var Rihanna, « Richards til Los Angeles Times. « Og Rihanna sier: ‘Herregud, jeg er besatt av deg.’ Og datteren min begynte å gråte, og hun sier: ‘Jeg er så forvirret, hva skjer?’ « 

Det er rettferdig å si at, som mange av oss, bruker Rihanna nedetiden i karantene for å binge årstider av Ekte husmødre, spesielt Ekte husmødre til Potomac. Det er klart at Fenty Beauty-eieren har et favorittmedlem fra RHOP, og selvfølgelig er det Karen Huger.

Rihanna sier at hun er stolt av Karen Huger

Tatt i betraktning både Karen Huger og Rihannas dominerende personligheter, er det fornuftig hvorfor Ekte husmødre til Potomac star er en av sangers favoritthusmødre. I august 2020 dro Rihanna inn på Karens Instagram Live-chat med komiker Luenell. Den dårlige galgen hadde et søtt budskap til den selvutnevnte « Grand Dame » i Potomac, Maryland. « Stolt av deg Karen, » kommenterte Riri under diskusjonen. Senere kommenterte hun igjen, « Oh shooooot !! Kareeeennn … Hva skjer FAVES ?! »

Akkurat som alle som nettopp ble anerkjent av Rihanna, var Karen begeistret for interaksjonen. I et intervju med Hollywood Life, Uttrykte Karen takknemlighet for at Rihanna ble med i live. « Jeg er så beæret, » sa Karen. « Når [Rihanna] chimed inn med Luenell og jeg – Jeg elsker Luenell, elsker henne, elsker henne, elsker henne. Vi har en magisk kjemi, og vi har alltid gjort det fra første dag og å ha Rihanna klokkespill var akkurat en slik ære og å få henne til å støtte og si at hun var stolt av meg for kjas og forretninger, det setter jeg stor pris på. « 

På spørsmål om hun hadde forbindelse med den Grammy-vinnende sangeren, sparte Karen ikke detaljene. « Jeg ville ikke fortalt dere om hun gjorde meg DM [after the interview]. Det ville jeg ikke! Det ville jeg ikke! Fordi denne tingen som kalles berømmelse, fører den mye med seg, så det ville være en ære, og jeg ville holde det konfidensielt. Hver gang hun ønsket å bo hos meg, vil hun bo hos meg og jeg med henne. « Må være hyggelig!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her