Akkurat som Rafael Nadal og Naomi Osaka sendte Simona Halep sjokkbølger gjennom sportsverdenen da hun kunngjorde at hun trakk seg fra Wimbledon i år. Tennisstjernens beslutning kommer etter å ha skadet leggen hennes under en kamp mot Angelique Kerber i mai, per ESPN. Dette er andre året på rad hun ikke klarer å forsvare tittelen etter å ha vunnet Wimbledon i 2019. (Arrangementet ble avlyst i 2020 på grunn av COVID-19.)

«Det er med stor tristhet at jeg kunngjør min tilbaketrekning fra mesterskapet, ettersom leggskaden min ikke har kommet seg helt,» skrev Halep på Instagram. «Jeg ga alt jeg hadde for å være klar til å spille Wimbledon, og etter å ha hatt slike spesielle minner fra to år siden, var jeg spent og beæret over å tre tilbake på disse vakre banene som forsvarende mester.» Hun la til: «Dessverre samarbeidet ikke kroppen min, og jeg må redde den følelsen til neste år.»

I løpet av pausen vil Halep sannsynligvis ha en tendens til skaden, slik at hun kan komme seg raskt, samt (antagelig) tilbringe tid med sine kjære, som inkluderer kjæresten. Bla fremover for å finne ut sannheten om Toni Iuruc, inkludert hans lukrative karriere i Romania.

Toni Iuruc er en veldig rik forretningsmann

Simona Halep introduserte først den nye mannen i livet sitt i julen 2019 da hun delte et bilde av Toni Iuruc via Instagram. Teksten leste ganske enkelt: «Jeg ønsker deg god jul med dine kjære!» på rumensk og se det lykkelige paret smilende og omfavnende. Hun fulgte dette innlegget med to andre i ukene som kommer, men siden da har hun holdt forholdet sitt borte fra rampelyset.

I et intervju med TVR1 forklarte tennisstjernen (per Essentially Sports): «Vi har et normalt forhold, jeg føler meg veldig bra. Men jeg vil gjerne at det skal være personlig. Jeg tilhører Romania når det handler om tennis. Kjærlighet og tennis kan sammenfaller, men jeg tror det personlige livet er det viktigste. «

I følge flere nettsteder er kjæresten til Halep også veldig rik. Iuruc er angivelig en vellykket forretningsmann verdt millioner som eier mange selskaper i Romania. Han har angivelig også vært gift to ganger – første gang med en modell som heter Arina og den andre med en kvinne som heter Liana. Det har gått rykter om at Iuruc planlegger å foreslå Halep; hun nektet det imidlertid på Facebook. «I motsetning til rapporter i rumenske medier, ønsket jeg å bekrefte at jeg verken er forlovet eller er satt på bryllupsdatoen,» skrev hun. «Jeg vil helt sikkert dele glade nyheter med deg om et fremtidig engasjement!»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her