Simone Biles skapte overskrifter da hun falt ut av OL-finalen i Tokyo i 2020 på grunn av et medisinsk problem, men hennes forhold til «DAG» anker Hoda Kotb slår også bølger.

Det ser ut til at når Biles chatter om OL, nøler hun ikke med å spise til Kotb. Da hun i april ble spurt om grunnen til å komme tilbake til spillene i sommer, var svaret hennes enkelt: «Jeg visste at jeg hadde mer å gi til sporten, for meg selv. Og jeg følte at jeg hadde et formål. Og nå føler jeg at Det gjør jeg, og det skal være en stemme for den yngre generasjonen. Og jeg føler at jeg har gjort det, så jeg føler at bare Gud kalte meg. «

Kanskje viktigere enn å legge til medaljesamlingen hennes, i hennes øyne, bruker stemmen til forandring i lys av den seksuelle overgrepsskandalen mot tidligere USAs gymnastiklagsdoktor Larry Nassar. «Jeg føler bare at alt som skjedde, jeg måtte komme tilbake til sporten for å være en stemme, for å få endring til å skje,» sa hun til Kotb. «Fordi jeg føler at hvis det ikke var en gjenværende overlevende i sporten, ville de bare børstet den til siden.» På en lettere tone elsker Biles og Kotb også å chatte om Biles forhold til NFL-spilleren Jonathan Owens. «Han er en ekte mann. Jeg bare, jeg elsker ham,» styrtet den olympiske.

Tokyo-OL tok båndet til neste nivå. Fortsett å lese for mer informasjon om hvordan.

Hoda Kotb forankrer Simone Biles på alle måter

Det lønner seg å ha Hoda Kotb i hjørnet ditt! «I DAG» -ankeret hadde ingenting annet enn gode ting å si om Simone Biles etter at hun trakk seg fra konkurransen 27. juli.

Kotb var på tribunen mens hun ropte «Slå det ut for Simone!» (Som det kan sees ovenfor.) Hun blåste også kyss og la til: «Elsker deg også Suni og Jordan og Grace. Gå og hent dem!» Når nyheten om Biles tilbaketrekning begynte å sirkulere, sa Kotb «[the team knew] at alle støtter dem og bak dem. «» Team USA samler seg virkelig, «sa hun.» Det er et øyeblikk å være i dette rommet. Jeg trodde det skulle føles som om alle var på kne etter slike ødeleggende nyhetene om Simone Biles som var ute av konkurransen, men noe skjedde. Dette teamet samler seg. «

Biles satte pris på støtten og sjekket inn med Kotb, og antydet at presset fra OL er reelt. «Fysisk føler jeg meg bra, jeg er i form,» sa hun. «Følelsesmessig varierer den typen på tid og øyeblikk. Det er ikke lett å komme hit til OL og være hovedstjerne, så vi prøver bare å ta det en dag av gangen, så får vi se. » Hun bemerket at hun var usikker på om hun ville konkurrere i allround 29. juli, men er «stolt» over at lagkameratene «trappet opp». «Vi håper Amerika fortsatt elsker oss,» la hun til. Det er klart at et anker gjør det.

Hvis du eller noen du kjenner har vært utsatt for seksuelle overgrep, er hjelp tilgjengelig. Besøk Rape, Abuse & Incest National Network nettsted eller kontakt RAINNs nasjonale hjelpelinje på 1-800-656-HOPE (4673).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her