Tina Turner har vært en populær musiker siden hun ble kjent på 1960-tallet med sin musikalske og virkelige partner Ike Turner. Mens Tina ble avgudet av millioner som en kjent sanger, følte hun dessverre aldri den samme typen kjærlighet i hennes personlige liv.

I hennes etterlengtede avskjedsdokumentar, Tina, som har premiere på HBO og HBO Max 27. mars 2021, åpner hun for å aldri føle kjærlighet fra sin egen mor, som forlot henne da hun var liten. « Selv etter at jeg ble Tina, var Ma fortsatt litt som: » Hvem gjorde det? og ‘Hvem gjorde dette?’ Og jeg sa: ‘Jeg gjorde det, mamma!’ Jeg var glad for å vise moren min hva jeg gjorde. Jeg hadde et hus, jeg hadde fått en bil, og hun sa, « Nei, jeg tror ikke det. Nei, du er datteren min, nei det gjorde du ikke! ‘ »sier hun, pr Solen. « A Fool in Love » -sangeren beskriver også hennes voldelige forhold til Ike, som hun skilte seg fra i 1978. « Det var ikke et godt liv. Det gode balanserte ikke det dårlige, » reflekterer hun.

Til tross for at hun hadde usunne personlige forhold den første delen av livet, så ting ut til å se opp da Tina begynte å date Erwin Bach i 1986, pr. Mennesker magasin. De giftet seg i 2013. Så, hvem er mannen som Tina anerkjenner for å være lyset i livet hennes? Fortsett å rulle etter sannheten om Tina Turners ektemann Erwin Bach.

Erwin Bach er Tina Turners drømmemann

Erwin Bach er en tysk musikk- og filmprodusent, som har jobbet med to Tina Turner-dokumentarer, inkludert 2021-tallet Tina og 2020-tallet Tina Turner: En av de levende, per IMDB. Han møtte Turner på en flyplass i Tyskland ved en tilfeldighet, og de har siden vært uatskillelige. « Jeg følte øyeblikkelig en følelsesmessig forbindelse, » skrev Turner om første møte med Bach i hennes selvhjelpsminne Lykke blir deg: En guide til å endre livet ditt for godt, i følge Mennesker. « Jeg lyttet til hjertet mitt. Jeg forlot komfortsonen og prioriterte å bli kjent med Erwin. Det enkle første møtet førte til et langt, vakkert forhold – og mitt ene sanne ekteskap. »

Bach har ikke hatt sjansen til å uttrykke sin kjærlighet til Turner gjennom en bok, men hans dype kjærlighet til henne ble vist da han donerte nyren til henne i 2017, noe Turner avslørte i boken hennes. Foruten å bokstavelig talt fysisk støtte sin kone, ser det ut til at Bach treffer de riktige tonene for Turner i alle aspekter av livet hennes. « Erwin, som er en naturkraft i seg selv, har aldri blitt skremt av min karriere, mine talenter eller berømmelse, » suste hun i boken sin. « Han viser meg at ekte kjærlighet ikke krever at lyset mitt er dempet, slik at han kan skinne. Tvert imot, vi er lyset i hverandres liv, og vi vil skinne så lyst som mulig, sammen. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her