Etter å ha blitt en av de mest etterspurte skuespillerne i Hollywood, kan Will Smith kanskje ta en side ut av Arnold Schwarzeneggers bok med karriereovergangsmålene. Han ble et kjent navn som en rapper-tv-stjerne på hit-sitcom Den nye prinsen av Bel-Air, via Biografi. Han fortsatte med å bli en av bransjens best betalte skuespillere med hovedroller i billettkassetreff som Uavhengighetsdag og Menn i svart, via TVOverMind. Men mens han steg i superstjernestatus, har Smith alltid vært vokal om sin fremtid i politikken.

«Mens jeg ser på det politiske landskapet, tror jeg at det kan være en fremtid der ute for meg,» delte Smith på The Hollywood Reporter’s Chatter Podcast i november 2015. «De kan trenge meg der ute. Dette er det første året jeg er opprørt til et nivå som jeg ikke kan sove. Så jeg føler at jeg på et tidspunkt, i nær fremtid, vil må låne stemmen min til samtalen på en noe annen måte. «

På det tidspunktet Hjernerystelse star avslørte sin lidenskap for politikk, nærmet Amerika seg et banebrytende presidentvalg som ville resultere i forretningsmogul og Lærlingen vert Donald Trump som president i USA. Det er mulig at det å se stjerner som Trump, Schwarzenegger og til og med Ronald Reagan begynte i underholdning før han gikk over til politikk ga Smith den motivasjonen han trengte for å fortsette å plage sine politiske mål etter Trumps 2020-tap.

Will Smith ønsker å se «harmoni» i Det hvite hus

I løpet av en opptreden i mars 2021 på Crooked Media Pod Save America, Gjentok Will Smith samtalen om at han stillte til valg i nær fremtid. «Jeg tror, ​​for nå, vil jeg la kontoret bli ryddet opp litt,» sa Ali sa stjerne lattermildt. «Så skal jeg vurdere [running] på et eller annet tidspunkt. «Når det gjelder hvor godt Smith synes han er for jobben, oppga han noen årsaker til at han er mer enn kvalifisert for et politisk løp.» Jeg har absolutt en mening, jeg er optimistisk , Jeg er håpfull, jeg tror på forståelse mellom mennesker og jeg tror på kraften i harmoni, «erklærte han.

Tidligere har Smith kreditert bestemoren for å ha innprentet ham viktigheten av å gjøre seg nyttig for andre gjennom hele livet, via The Chatter Podcast. Det er av denne grunn, den Lys star har ikke lukket ut ideen om en politisk kampanje. «Hvis folk … fortsetter å si alle de sprø slags ting de har sagt på nyhetene, i det siste … vil de tvinge meg inn på den politiske arenaen,» sa Smith CBS søndag morgen i 2015. Og når det gjelder hvilken politisk rolle Jakten på lykke stjerne er interessert i å ta fatt på? «Jeg må være president,» la han til. «Du vet, hva mer vil jeg løpe for?» Han ville ikke være den første skuespilleren som ble politiker, det er sikkert, og han vil sannsynligvis ikke være den siste.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her