Model Winnie Harlow og LA Lakers basketballspiller Kyle Kuzma skal angivelig ha funnet kjærlighet under koronaviruspandemien og ble oppdaget i Los Angeles i hånden i mai 2020, ifølge TMZ.

Interessant nok møttes paret først på Harper’s Bazaar New York Fashion Week-fest i september 2019. Det virker som om låsingen brakte dem nærmere hverandre, med en kilde som sa til Side Six i mai 2020: «De har tilbrakt mye tid sammen . » Det virker som om Kuzma har noe for modeller, ettersom han angivelig var knyttet til Kendall Jenner i 2019, per uttak.

Pandemien satte ingen demper på forholdet deres, og Harlow fløy angivelig til Orlando i september 2020 for å støtte Kuzma på NBA-boblen i Disney World, ifølge Page Six. Harlow suste over kjærligheten sin på Valentinsdag, og skrev: «Ja du kjører meg, men du holder ut med min galne, så jeg synes det er en rettferdig handel. Takk for at du er en skulder å gråte på og en hånd å holde i. Den beste kjæresten kunne en jente be om. Gleder meg til flere opplevelser med deg. «

Det ser ut til at Harlow og Kuzma har alt, men har du noen gang lurt på hvordan de begynte å date? Fortsett å lese for mer informasjon.

Instagram brakte Winnie Harlow og Kyle Kuzma sammen

Som mange moderne forhold fant modellen Winnie Harlow og basketballisten Kyle Kuzma i LA Lakers hverandre på Instagram, ifølge Page Six.

Imidlertid avslørte Harlow 8. juni-episoden av «The Ellen DeGeneres Show» at hun opprinnelig savnet en direkte melding fra ham i 2019. «Jeg fikk en DM et år tidligere fra kjæresten min, og jeg har aldri sett den. Vet ikke hva feilen i systemet med Instagram er, men det kom aldri opp for meg, «sa hun. Kuzma prøvde igjen neste år og så ut til å ha bedre hell andre gang. «På toppen av karantene DMed han meg igjen,» la hun til. «Han la ut et bilde av meg i antrekk, og jeg var som,» Å, hei. «

Etter en måned med samtaler ønsket Kuzma at Harlow skulle bli med ham på vestkysten. «Etter en måned med å ha vært på FaceTime i 24 timer, hver eneste dag i en måned, var han som:» Du må komme til LA, «og jeg har vært i LA siden. Det var for et år siden, nøyaktig, «sa hun. Det er klart at disse to fremdeles er forelsket!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her