Model Winnie Harlow og LA Lakers basketballspiller Kyle Kuzma skal angivelig ha funnet kjærlighet under koronaviruspandemien og ble oppdaget i Los Angeles i hånden i mai 2020, ifølge TMZ.

Interessant nok møttes paret først på Harper’s Bazaar New York Fashion Week-fest i september 2019. Det virker som om låsingen brakte dem nærmere hverandre, med en kilde som sa til Side Six i mai 2020: « De har tilbrakt mye tid sammen .  » Det virker som om Kuzma har noe for modeller, ettersom han angivelig var knyttet til Kendall Jenner i 2019, per uttak.

Pandemien satte ingen demper på forholdet deres, og Harlow fløy angivelig til Orlando i september 2020 for å støtte Kuzma på NBA-boblen i Disney World, ifølge Page Six. Harlow suste over kjærligheten sin på Valentinsdag, og skrev: « Ja du kjører meg, men du holder ut med min galne, så jeg synes det er en rettferdig handel. Takk for at du er en skulder å gråte på og en hånd å holde i. Den beste kjæresten kunne en jente be om. Gleder meg til flere opplevelser med deg. « 

Det ser ut til at Harlow og Kuzma har alt, men har du noen gang lurt på hvordan de begynte å date? Fortsett å lese for mer informasjon.

Instagram brakte Winnie Harlow og Kyle Kuzma sammen

Som mange moderne forhold fant modellen Winnie Harlow og basketballisten Kyle Kuzma i LA Lakers hverandre på Instagram, ifølge Page Six.

Imidlertid avslørte Harlow 8. juni-episoden av « The Ellen DeGeneres Show » at hun opprinnelig savnet en direkte melding fra ham i 2019. « Jeg fikk en DM et år tidligere fra kjæresten min, og jeg har aldri sett den. Vet ikke hva feilen i systemet med Instagram er, men det kom aldri opp for meg, « sa hun. Kuzma prøvde igjen neste år og så ut til å ha bedre hell andre gang. « På toppen av karantene DMed han meg igjen, » la hun til. « Han la ut et bilde av meg i antrekk, og jeg var som, » Å, hei. « 

Etter en måned med samtaler ønsket Kuzma at Harlow skulle bli med ham på vestkysten. « Etter en måned med å ha vært på FaceTime i 24 timer, hver eneste dag i en måned, var han som: » Du må komme til LA, « og jeg har vært i LA siden. Det var for et år siden, nøyaktig, « sa hun. Det er klart at disse to fremdeles er forelsket!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her