Skuespillerinnen Sarah Michelle Gellar befant seg i varmt vann denne uken på grunn av et kontroversielt innlegg på sosiale medier.

Tirsdag 20. november 2018 ble Buffy the Vampire Slayer alun tok kommentarseksjonen på hennes nylige Thanksgiving-tema Instagram for å be om unnskyldning etter å ha møtt raskt tilbakeslag fra fansen.

« Jeg skal bare pinne disse opp over hele huset mitt som en påminnelse om ikke å spise for mye på torsdag, » skrev Gellar tidligere til sine 2,2 millioner følgere søndag 18. november, med bildetekst av en lysbildefremvisning av tilbakeblikksbilder av seg selv iført undertøy under hennes desember 2007 Maxim fotografering. TV-stjernen fullførte bildeteksten med hashtaggen « #thanksgivingprep. »

Dessverre tok det ikke lang tid før en rekke brukere av sosiale medier flommet over kommentarfeltet for å smelle Onde intensjoner stjernens festlige « tinspirasjon ». I følge Mennesker skrev en person: « Teksten din er problematisk, og jeg foreslår at du undersøker spiseforstyrrelser, de psykiske helseproblemene som følger med dem, og hvordan kostholdskultur er skadelig for kvinner. Jenter ser opp til deg, og du bør vær oppmerksom på meldingen du sender.  » I mellomtiden skrev en annen fan delvis: « Wow. Virkelig sjokkert over at en kvinne i en innflytelsesposisjon og en mor ville legge ut dette … Ingenting positivt kommer fra dette innlegget. Bare narsissisme og [expletive] teori om at kvinner trenger å være tynne for å være akseptable « (via USA i dag).

Heldigvis var ikke svaret alle negativt og flere viste Gellar litt støtte, inkludert Will og GraceDebra Messing, som ganske enkelt skrev: « TOLER DU MEG!?! »

For sin del svarte Gellar senere på kontroversen i en lang kommentar, som lyder: « Det har blitt oppmerksom på at noen mennesker tror at jeg var » fat shaming « med dette innlegget. Det kunne ikke være lenger fra mine intensjoner » (via Us Weekly). Hun la til: « Jeg elsker Thanksgiving, og dessverre er øynene mine ofte større enn magen, og jeg pleier å spise så mye at jeg blir syk. Dette var en spøkende påminnelse til meg selv om ikke å gjøre det. Jeg er veldig lei meg for at folk var fornærmet av mitt forsøk på humor. Enhver som kjenner meg, vet at jeg aldri med vilje vil ‘skamme’ noen på noe grunnlag. Jeg er en forkjemper for alle mennesker. « 

Gellar er ikke den eneste 90-tallsstjernen som har gjort overskrifter de siste ukene. Som Nicki Swift tidligere rapportert, delte AJ McLean fra Backstreet Boys en oppdatering om reisen mot nøkternhet i midten av november 2018. Mens han diskuterte sin mangeårige kamp med alkoholavhengighet, fortalte sangeren « Don’t Go Breaking My Heart ». Mennesker bladet, « Se, jeg har ingen skam å si, jeg har fått et tilbakefall det siste året. Det er ingen hemmelighet at dette er en sykdom, og at det er en daglig kamp. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her