Meghan McCain tar fatt på sitt nye liv etter å ha forlatt sin co-host-plass på ABCs «The View», og hun avslører hvordan hun virkelig føler om sin gamle jobb. Den tidligere talkshow-verten satte seg ned med sin nye arbeidsgiver, Daily Mail, og hun åpnet opp om livet etter «The View» og hvordan showet formet hennes offentlige oppfatning. «Folk elsker virkelig å slåss med meg, og jeg har kommet til enighet med at folk elsker meg og elsker å hate meg,» sa McCain til uttaket. «Jeg har virkelig kommet til et sted hvor jeg er komfortabel med det.»

McCain kunngjorde først at hun dro fra «The View» i juli, med henvisning til hennes ønske om å oppdra datteren i Washington DC i stedet for å gå tilbake til filmingen i New York City. «Jeg har bare dette fantastiske livet her at jeg til slutt følte at jeg ikke ønsket å forlate,» innrømmet TV -stjernen. «Jeg forlot New York under pandemien, og jeg hadde liksom hatt en eksistensiell krise da min far [John McCain] døde. Jeg ble veldig redd, og jeg begynte virkelig å tenke på livet og hva jeg ville. «

Ettersom den tidligere «The View» -lederen får det livet hun ønsket, minner McCain om tiden hennes på «The View» og hvordan hun egentlig føler om showet.

Meghan McCain «føler ikke noe negativt» overfor The View

Meghan McCain setter seg inn i sitt nye liv som spaltist for Daily Mail, bor sammen med sin nye baby i Washington, DC Men før kjendisen begynner å dele sine kontroversielle meninger via nettet, sa McCain til uttaket at hun ikke går glipp av «The View . «

«Etter» The View «, som etter» View «, vil jeg virkelig gjøre ting som jeg synes er meningsfylte og effektive og gjøre meg glad,» sa McCain. «Jeg hadde bare ikke lyst til å flytte tilbake til New York var det riktige valget for meg. Og det var en veldig vanskelig avgjørelse, men jeg har det veldig bra med det nå, og jeg savner det ikke i det hele tatt.»

Den tidligere talkshow -verten fortsatte med å se tilbake på hvordan hun forlot ABC -talkshowet etter egen vilje. «Jeg følte at jeg var veldig glad for å gjøre det på mine egne premisser, fordi mange får sparken fra det showet,» innrømmet McCain. ««Utsikten» var og er utrolig og ga meg så mye. Jeg føler ikke noe negativt om det. Men jeg er også veldig stolt over at jeg vet når jeg skal holde dem og når jeg skal brette dem, som om jeg er slik en gambler. «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her