Rapperen Saweetie har offisielt bekreftet at hennes to år lange forhold til Migos-rapperen Quavo er avsluttet. Den «isete jenta», som hun har kallenavnet, satte en stopper for rykter om sosiale medier etter bruddet etter at fansen la merke til at de to fulgte hverandre på Instagram, og tvitret til henne over en million følgere 19. mars 2021 om at hun var singel.

Rapperne ble en hot ticket-vare da Quavo tok til Twitter i 2020 for å avsløre de møttes i dms circa 2018. Rapperen i Atlanta sendte rett og slett en snøfnuggemoji som spilte på Saweeties sang og persona «ICY GRL» som Saweetie svarte med noen ramen nudler, en referanse til rapperens hitsingle «Stir Fry.» «Jeg gled inn i DM-en hennes, [and] Jeg sa til henne, «Du er en isete jente, du trenger en isgutt», «sa Quavo i et intervju med GQ. «Jeg gir henne Quavious. Jeg gir henne det mamma kaller meg. Jeg lar ikke folk komme inn i livet mitt, og jeg slipper henne inn. Og hun hjelper meg å vokse opp. Hun viser meg hvordan jeg elsker en kvinne.» Saweetie strømmet til GQ, «Jeg likte ham før han til og med kjente meg. Han var min eneste kjendisforelskelse. Jeg syntes alltid han hadde det bra. Jeg likte stemmen hans. Jeg trodde han var sexy.»

Så hva fikk det unge Hollywood-paret til å kalle det slutter? La oss ta en titt på Saweeties nye krav.

Saweetie anklager Quavo for utroskap

I to tweets spilte rapperen Saweetie detaljene bak samlivsbruddet med nå ekskjæresten Quavo. «Jeg er singel. Jeg har tålt for mye svik og vondt bak kulissene til at det kan sirkulere en falsk fortelling som nedbryter karakteren min,» hevdet rapperen «My Type». «Presenter gir ikke bandhjelp arr og kjærligheten er ikke ekte når intimiteten gis til andre kvinner.»

Saweetie og Quavo flagret med de overdådige gavene paret bortskjemte hverandre med på sosiale medier fra tid til annen. I følge Mennesker, «Best Friend» rapperen ga Quavo en 2021 Richard Mille Factory Set Diamonds (et uformelt $ 300 000 kjøp), og Migos-rapperen overrasket kjæresten sin med en tilpasset Bentley. «Jeg sjekket følelsesmessig ut for lenge siden og har gått bort med en dyp følelse av fred og frihet,» fortsatte Saweetie i serien tweets. «Spent for dette nye høydekapittelet.»

Quavo tilsynelatende svarte på Saweeties påstand om utroskap, twitrende, «Jeg vet at du vil gjøre dette til et show, så jeg skal spille min rolle akkurat denne gangen.

Jeg legger vanligvis ikke virksomheten min der ute, spesielt ikke mitt personlige liv. Jeg føler behov for å ta tak i dette slik at det ikke er falske fortellinger. «Rapperen fulgte opp med en ny tweet skriver: «Jeg hadde kjærlighet til deg og skuffet at du gjorde alt det. Du er ikke kvinnen jeg trodde du var. Jeg ønsker deg ingenting annet enn det beste.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her