Det mangler ikke på historier som skisserer de dramatiske transformasjonene i Hollywood. Noen skuespillere går ned i vekt for bestemte roller og strekker seg langt for å gjøre det. Andre går ned i vekt av personlige årsaker og wow folk med sitt nye utseende.

Det er fortsatt andre som flat-out nekter å endre kroppene sine. Liv Tyler sa til Chicago Tribune i 2003: «Jeg har blitt fortalt at hvis jeg går ned i vekt, vil jeg ha mer arbeid, men jeg nekter å underkaste meg Hollywood-standarder. Til resten av verden er jeg slank, og Jeg liker slik jeg er. » Vi elsker denne trygge energien og tror bestemt at egenkjærlighet er den eneste veien å gå. I tillegg er det mye å kritisere når det gjelder kroppsstandarder i Hollywood.

Kelly Clarkson har også vært ærlig om kroppsstandarder i Hollywood. «Ingen bryr seg faktisk om helsen din. De bryr seg bare om estetikk,» sa hun til Redbook i 2017. «Det er når jeg er feit at jeg er glad. Folk tenker, å, det er noe galt med henne. Hun tar på seg Jeg er som, «Å, nei! Jeg beklager, men det representerer lykke i min emosjonelle verden.» «Bra for henne! Men hva skjer når stjerner går ned i vekt og det ikke fungerer til deres fordel? Her er noen skuespillere hvis karriere krasjet etter at de gikk ned i vekt.

Kelly Osbourne overrasket fans med sitt nye utseende, men har ikke eksistert siden

Kelly Osbourne har gjennomgått en stor transformasjon. Mens hennes fysiske transformasjon er tydeligst, har hun også begynt seg på en modig og verdig reise inn i utvinning og nøkternhet.

Osbourne overrasket fans med sitt enorme vekttap, som kom som et resultat av kirurgi. Hun gikk ned 85 kilo og var helt ugjenkjennelig. Mens det så raskt ut mot omverdenen, avslørte Osbourne at vekttap er ingen rask løsning. På podcasten «Hollywood Raw» sa Osbourne (via People): «Jeg ble operert; jeg gir ikke av *** hva noen har å si. Jeg gjorde det, jeg er stolt av det …. jeg gjorde magesekken. Alt det gjør er å endre formen på magen din. Det fikk jeg for nesten to år siden. Jeg vil aldri noen gang lyve om det noensinne. Det er det beste jeg noensinne har gjort. «

Selv om dette er bra, har ikke Osbourne vært i søkelyset så mye som vi forventer etter transformasjonen hennes. I følge IMDb-kredittene hennes var Osbournes siste prosjekt hittil på «The Masked Singer» i 2019. Osbourne har siden dukket opp på «The Talk» og «Red Table Talk,» men hun ser ikke ut til å ha en jevn konsert utenfor av podcasten hennes, «The Kelly Osbourne and Jeff Beacher Show.»

Ethan Suplee er ute av rampelyset

Ethan Suplee var med i noen store hits, inkludert «American History X» og «The Wolf of Wall Street.» Han var også med i serien «My Name is Earl», ifølge hans IMDb-kreditt.

I 2001 veide Suplee 536 pund og hadde hjertesvikt, ifølge Today. Suplee søkte også hjelp til narkotika- og alkoholavhengighet på den tiden, og i rehabilitering fikk han mer vekt. «Jeg vil spise og spise,» sa Suplee til Today. «Det er det jeg alltid har gjort.»

Suplee mistet nesten 300 pund takket være en transformasjon i måten han så på mat. I et essay skrevet for Menns helse i 2020 forklarte Suplee: «Det viktigste jeg måtte gjøre var å sørge for at jeg ikke spiste mer kalorier enn jeg brukte hver dag. Og gjett hva? Matvarer som var næringsrike – mørke bladgrønnsaker, kylling, laks – hadde også en tendens til å være mye lavere i kalorier enn for eksempel en Super-stjerne med to biter. » Men til tross for transformasjonen, har Suplee ikke vært i rampelyset for sent. Hvorfor ikke? Vi vil gjerne se mer av ham.

Jordin Sparks hadde en fantastisk transformasjon etter en helseskrekk

Fans av «American Idol» vil vite hvordan Jordin Sparks ble berømmelse 17 år gammel etter å ha vunnet sesong 7. Men det var ikke bare hennes sang som fikk folk til å snakke. Gnister skapte også overskrifter for vekttapsturen.

Det var et helseproblem i 2010 som fikk Sparks til å reise, og hun avviklet 50 pounds, ifølge Today. «Jeg ble veldig syk høsten 2010 rett etter Broadway,» forklarte Sparks til utsalgsstedet i 2012. «Og jeg var akkurat som, jeg kommer ikke til å ta helsen min for gitt lenger. Dette endres akkurat her, akkurat nå. » Så hvordan gjorde hun det? «Jeg tok bare trinn for babyen fordi jeg var så utmattet av det jeg var syk med,» sa Sparks til Today. «Bare å gjøre babysteg og komme mer inn i fysisk aktivitet, og til slutt fant jeg en trener. Og jeg har bare prøvd å holde det oppe. Det er en dag-til-dag-ting. Det har gått ett og et halvt år, og jeg føler deg bra. «

Til tross for denne transformasjonen har vi ikke sett mye av Sparks de siste månedene. Ja, hun konkurrerte på «The Masked Singer» i 2021 som «Exotic Bird.» Imidlertid endte hun på femteplass, ifølge Fox News. Hei, det er noe.

Hvor er Zach Galifianakis?

Zach Galifianakis brøt ut på scenen gjennom «Hangover» -serien, og fansen ble besatt av ham. Hans morsomme personlighet fortsatte med sin quirky serie, «Between Two Ferns», som deretter ble til en Netflix-film i 2019. Samme år avsluttet Galifianakis «FX-sitcom, «Baskets», sitt sesongløp.

Galifianakis opprørte da han begynte å gå ned i vekt. Som Men’s Health bemerket, begynte stjernen å gå ned i vekt helt tilbake i 2013. Mens han snakket med Conan O’Brien, forklarte skuespilleren en av hemmelighetene sine. Galifianakis sa at han hoppet over alkohol, og det gjorde en enorm forskjell. «Jeg sluttet å drikke og la bare vekten av,» forklarte han. «Jeg hadde mye vodka med pølse. Deilig, men dårlig for deg,» (via Men’s Health). I 2014 svarte Galifianakis imidlertid på en intervjuer med rødt teppe som spurte ham om vekttapet ved å bare si «Jeg er døende» (via HuffPost). Galifianakis er kjent for sin tørre humor, men hans kommentar er også en påminnelse om at det kan være underliggende årsaker til noens vekttap som ikke er offentlig kjent.

Når det gjelder Galifianakis «karriere, har han gjort mer voiceover-arbeid de siste årene, per IMDb. Skuespilleren uttrykte Jokeren i «The Lego Batman Movie» og spiller rollen som Ron i den kommende animerte filmen «Ron’s Gone Wrong.» Galifianakis har også lånt ut stemmetalentene sine til «Bob’s Burgers» og Netflixs «Big Mouth.» Vi vil gjerne se mer av komikeren i «Between Two Ferns», skjønt!

Mamma June Shannon har hatt en tøff reise

«Mamma» June Shannon, kjent takket være datteren Honey Boo Boo, og hennes start på «Toddlers and Tiaras», endte opp med å få sitt eget show som sentrerte rundt vekttap.

Shannon delte sitt vekttap på 300 pund på «Mama June: From Not to Hot», ifølge USA Today. Shannon veide en gang 460 pund, men det endret seg i 2016 da hun ble operert i magesekken. Hun jobbet også med en profesjonell trener for å få kroppen til å bevege seg, og resultatene var sjokkerende. Hun falt fra størrelse 18 til størrelse 4 per person.

Shannon har siden falt av kartet, men en stor del av det var på grunn av narkotikamisbruk. Hun brukte utrolig mye penger på det. Har hun klart å endre måter? Fra mars 2021 rapporterer Distractify at hun er 14 måneder edru. Bra for henne!

Hvis du eller noen du kjenner sliter med avhengighetsproblemer, er hjelp tilgjengelig. Besøk Substance Abuse and Mental Health Services Administration website eller kontakt SAMHSAs nasjonale hjelpelinje på 1-800-662-HELP (4357).

John Goodman fant suksess med middelhavsdiet

John Goodman er et annet kjent navn som falt av kartet etter et ekstremt vekttap. I 2011 startet Goodman Middelhavsdiet, ifølge Mediterranean Living. I likhet med Zach Galifianakis begynte Goodman å gå ned i vekt ved å slutte med alkohol. Goodman holdt fast ved Middelhavsdiet, og innen 2018 hadde han mistet 100 pund per person.

Dette var en bemerkelsesverdig avvik fra hans tidligere vaner. Goodman fortalte ABC News i 2016: «I gamle dager ville jeg ta ut tre måneder, miste 60 eller 70 pund, og deretter belønne meg selv med en sekspakke eller hva som helst og bare gå tilbake til mine gamle vaner. Denne gangen ville jeg å gjøre det sakte. Beveg deg, trene. Jeg kommer til en alder der jeg ikke har råd til å sitte stille lenger. «

Så hva har Goodman holdt på med i det siste? Det var selvfølgelig hele debakken med ABC-sitcom «Roseanne», som ble kansellert takket være Roseanne Barrs tweet om Valerie Jarrett, en rådgiver for tidligere president Barack Obama. Men, etter Vanity Fair, etter at Barr ble fjernet fra showet, ble Goodman med i spinoff «The Conners.» Han har også reprised sin rolle som det elskelige monsteret Sulley for Disney / Pixar-serien «Monsters at Work.» Så Goodman er ikke helt utenfor kartet, men han er absolutt ikke så der ute som han en gang var.

Roseanne Barrs humpete reise

Roseanne Barr har ikke vært i rampelyset den siste tiden av en mye større grunn enn vekten. I 2018 var hun tilbake i ABC-sitcom «Roseanne», som fikk strålende anmeldelser. Så, en natt, skrev Barr en rasistisk tweet om Valerie Jarrett, en svart seniorrådgiver for Barack Obama. Som svar kansellerte ABC «Roseanne», ifølge The New York Times.

Da «Roseanne» kom tilbake før kanselleringen, ble fans overrasket over Barrs vekttap. På 1990-tallet veide Barr 350 pounds, ifølge Women’s Health. Etter dette hadde Barr bypassoperasjon og forpliktet seg til å trene og spise godt, per utløp.

Mens Barr har en vekttap suksesshistorie, hadde karrieren hennes stupe ingenting å gjøre med dette og alt å gjøre med hennes oppførsel på nettet. På grunn av dette er det lite sannsynlig at vi ser mye av Barr hvor som helst i fremtiden.

Kirstie Alley har fislet ut

Kirstie Alley har vært et bemerkelsesverdig navn i filmer og TV siden slutten av 1970-tallet. Faktisk går IMDb-siden hennes imponerende langt tilbake. Men hun har også skapt overskrifter for sine mer kontroversielle øyeblikk og har vært et av de mer kjente ansiktene i Scientology.

Alley har også vært ærlig om vekten sin gjennom årene og mistet 75 pund gjennom Jenny Craig, ifølge Today. I 2017 forklarte Alley for People hva hun gjorde for å holde vekten av. «Jeg er mye mer disiplinert,» forklarte Alley til bladet. «Jeg elsker sukkerkaker som er frostet med julenissens ansikter og trær, så jeg bestilte ingen, og hadde ikke noen. Vennene mine var forferdet fordi jeg vanligvis gir dem ut som gaver.»

For en sylteagurk! Men mange spør også hva som skjedde med Alley siden hennes storhetstid. Mens hun vellykket holdt vekten, falt hun av kartet. Jente, hvor gikk du?

Rosie O’Donnell er kanskje ikke ferdig ennå

Rosie O’Donnell har vært en fixtur av amerikansk popkultur siden 1980-tallet. Åpenbart vet vi alle hvem komikeren er. Men bortsett fra en pågående strid med Donald Trump, har O’Donnell i stor grad forsvunnet fra Hollywood.

O’Donnell har vært ærlig om sin erfaring med vekttap. I 2015 rapporterte People at O’Donnell mistet 64 pund. For å hjelpe prosessen, hadde O’Donnell en vertikal magehylseoperasjon i 2013 og falt fra 240 pounds til 176 pounds. Det var operasjonen som forandret ting for O’Donnell. «Tro det eller ei, at kirurgi endret livet mitt,» sa O’Donnell til People på den tiden. «Det omdirigerer ikke tarmene dine. Du har ingen problemer med å gå på toalettet offentlig. Men forholdet ditt til mat ender.»

Mens O’Donnells forbindelse med mat avsluttet, virker det som om hennes forhold til Hollywood også ble avsluttet. I følge IMDb-siden hennes siste skrivekreditt går tilbake til 2015. Imidlertid hadde hun en opptreden i «The L Word: Generation Q» i 2021 og handlet i «SMILF» fra 2017 til 2019, så dette er kanskje ikke slutten av O’Donnell ennå.

Vi vil se mer av America Ferrera

America Ferrera rystet vår verden tidlig på 2000-tallet, takket være hennes roller i hits som 2005-filmen «The Sisterhood of the Travelling Pants» og serien «Ugly Betty», per hennes IMDb-kreditt.

Da Ferrera fortsatte å holde seg i rampelyset, skapte hun overskrifter på vekttap. I følge Life & Style Magazine mistet Ferrera over 30 pounds gjennom årene. På toppen av dette ønsket Ferrera sønnen, Sebastian Piers Williams, velkommen i 2018, og datteren, Lucia Marisol Williams, i 2020. Med disse intense forandringene i kroppen hennes åpnet Ferrera seg om effekten av graviditet på kroppen i 2020 intervju med Helse. «Jeg har endret forholdet mitt til mat,» sa hun. «Jeg sverget av vekter for lenge siden. Mer enn noe annet, jeg prøver bare å være klar over, hvordan får jeg det til å føle det jeg spiser? Føler jeg meg bedre? Føler jeg meg energisk? Gjør dette meg sliten og ikke føler meg bra? Jeg prøver å gå lett på meg selv. Jeg tror det har vært et av mantraene for meg i hele morskapet – å prøve og ikke være så hard mot meg selv. «

Foran fødselen til datteren, gikk Ferrera tilbake fra rollen i NBC-sitcom «Superstore», ifølge The Hollywood Reporter. (Showet avsluttet i 2021.) Vekten hennes er ikke grunnen til at hun har vært utenfor rampelyset – hun fokuserer bare på familien sin.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her