Det ser ut til at Bethenny Frankel vekker drama med en annen husmor, og denne gangen er det Erika Girardi. Da en fan twitret en artikkel som antydet at Bethenny skygget Erika og hennes juridiske problemer på episoden 16. september av hennes « Just B » -podcast, var hun rask med å stenge rumlingene. « Denne konvoen var på fallgruvene for å vise rikdom, vilkårene for å bli kansellert og hvordan sannheten tar tid å komme frem, re: hennes eks, som min kjente godt. Jeg har et godt forhold til @erikajayne og respekterer hennes arbeidsmoral. The pod handlet ikke om henne ettersom jeg ikke snakker om det jeg ikke vet @justbpodcast, « Bethenny twitret 16. september. Erika har ikke kommentert Bethennys bemerkning i skrivende stund.

I følge en Us Weekly-rapport som kom ut samme dag, hevdet Bethenny at hun lærte om Erika og hennes eksmann, Tom Girardis, juridiske problemer gjennom sin tidligere kjæreste, Dennis Shields. « Jeg har et spesifikt perspektiv på dette, » forklarte Bethenny på podcasten, per utsalgsstedet. « Dette var i 2018, Dennis og jeg så på showet – Beverly Hills Housewives … Jeg var klar over Tom. » Hun fortsatte, « sa Dennis til meg, »[Tom] har det ikke sånn. Han skylder meg penger. Han skylder meg en halv million dollar. « Da Bethenny spurte Shields hvordan Erika hadde råd til å fly på private fly, sa han at Tom » brukte folks penger til å støtte livsstilen hennes. « 

Selv om Bethenny gjorde det klart at hun støtter Erika, virker det som hun ikke kan holde seg unna « Housewives » -praten. Fortsett å lese for å se hva hun hadde å si om muligens retur til Bravo -serien.

Bethenny Frankel har ingen planer om å gå tilbake til ‘The Real Housewives of New York City’

Bethenny Frankel planlegger ikke å gå tilbake til « The Real Housewives of New York City », til stor skuffelse for Bravo -fans. Hun stengte ryktene 25. august da hun twitret, « Jeg skrev på Insta at jeg er i samtaler med @BravoTV [100 emoji] falsk. Jeg slettet det og tok her Bc Haiti er det som er viktig, og jeg vil ikke rote meldinger med falsk sladder. Lekkasjen er desperat etter oppmerksomhet. Jeg har ikke snakket med bravo siden jeg dro og @Andy & jeg diskuterer ikke rhony. « 

Uttalelsen hennes kom kort tid etter at Deux Moi -kjendis -sladderen Instagram -kontoen postet (via en fankonto) at Bethenny ville komme tilbake til showet. Men det er ikke alt; kontoen sa at Tinsley Mortimer, Ramona Singer og Eboni K. Williams også ville komme tilbake med Bethenny. Imidlertid en Entertainment Tonight -reporter twitret at det var « null sannhet » til praten og Entertainment Tonight sa at Andy Cohen omtalte situasjonen som « totalt usann. »

Mange fans var glade for muligheten til å se Bethenny komme tilbake til skjermene sine. Men foreløpig virker det som om den visjonen ikke er i nærheten av å bli virkelighet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her