Episoden 24. september av « The View » forlot publikum på kanten av setene da Sunny Hostin og Ana Navarro forlot showet på grunn av falskt positive COVID-19-tester. 27. september kom medvertene tilbake til tabellen « Hot Topics » og avslørte hva som virkelig gikk gjennom hodene deres da alt dette skjedde.

« Det var en utrolig strøm av kjærlighet og støtte fra så mange mennesker. Og jeg setter så stor pris på det, » forklarte Hostin. « Men det var veldig ubehagelig for resultatene mine å bli offentliggjort før jeg visste hva som foregikk, før de ble bekreftet, før jeg ble testet igjen og igjen. Og det er virkelige konsekvenser når slike ting skjer. »

Hostin ble emosjonell da hun fortsatte. « Det var spesielt utløsende fordi jeg for ikke så lenge siden leverte lovordet i svigerfars begravelse, » sa hun. « Så du kan forestille deg hvordan jeg følte å tenke at jeg muligens kan være COVID -positiv og familien min kan oppleve et annet tap – et tap jeg ikke tror mannen min kunne takle. » Selv om hun var « lettet » over å teste negativ og fremhevet « kjærligheten og støtten » hun mottok, la Hostin til at hun mottok trusler: « … noe av hatet jeg fikk på nettet og noen av de som på et eller annet vis fikk telefonnummeret mitt og sa noen ting til meg – når du møter skaperen din, må du finne ut av det med dem. « 

Hostin var ikke den eneste som opplevde noen bivirkninger av falskt positive-hennes medvert Ana Navarro gjorde det også. Fortsett å lese for flere detaljer.

Ana Navarro avslørte at Donald Trump Jr. kom etter henne

Ana Navarro hadde også en vanskelig tid med å håndtere medieoppmerksomheten etter hennes falsk positive COVID-19-test 24. episode av « The View ».

« Vel, det var litt utenom det vanlige, » sa hun. « Se nå, fredag ​​var jeg forbauset og ærlig talt var min første tanke, ‘Herregud’, for jeg hadde nettopp tilbrakt dagen med Kamala Harris ‘søster, niese og svoger, så jeg tenker at jeg Jeg er tyfus Mary og jeg skal utslette hele familien Harris om en uke.  »

« Så var det denne tweeten fra Jr, Donald Trump Jr. Tilsynelatende syntes han det var passende å dra nytte av de falske nyhetene om at jeg hadde COVID for å ta et skudd på vekten min, » fortsatte hun. « Babe, jeg tar et skudd på vekten min hver dag, ok? Jeg vet, som deg, jeg har et speil og jeg vet at jeg har et vektproblem. Så han sier, ‘Du vet, gitt Ana Navarro -nyhetene, tror jeg at dette er på tide å ha en nasjonal samtale om COVID og fedme.’  »

Navarro holdt ikke tilbake i det hele tatt: « Jeg vet at når du er en dimwit uten dyktighet eller talent eller betydelige prestasjoner som lever av din fars berømmelse og navn og formue, må du trekke oppmerksomheten til deg selv, men baby hvis du vil ha en samtale om COVID og fedme, du kunne ha hatt det i oktober i fjor da din eldre, overvektige far hadde det, ok? « 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her