Helt siden Tarek El Moussa og Heather Rae Young møttes og begynte å date i juli 2019, har paret vært uatskillelige og strømmer jevnlig over hverandre via (hvor annet enn) sosiale medier. «Selling Sunset» -stjernen kalte henne en gang romantikken med Tarek «kan ikke spise, kan ikke slutte å smile kjæreste med kjæreste,» mens han i sitt eget innlegg har innrømmet at han aldri trodde han ville finne kjærligheten igjen etter å ha splittet seg med sin ekskona, Christina Haack. Men som skjebnen ville ha det, fant Tarek og Heather hverandre.

«Første gangen jeg så henne smile hun» gjorde det med magen min «og jeg visste med en gang at jeg trengte å bli kjent med henne,» skrev han i 2019 da han gjorde forholdet deres til Instagram-offisielt. På den tiden delte eiendomsmegleren sitt eget innlegg, hvor det sto: «Mitt hjerte er så fullt og lykkelig. Noen ganger kommer noen inn i livet ditt, og du vet bare at de er ment å være der. Denne utrolige mannen kom inn i livet mitt kl. den perfekte tiden, og jeg har ikke sluttet å smile siden. «

Derfra gikk ting veldig raskt. Hun møtte barna hans, de tilbrakte ferien sammen, og noen dager etter ett års jubileum ba Tarek Heather om å gifte seg med ham. Når de forbereder seg på å gå ned midtgangen, har «Flip or Flop» -vertinnen reflektert over sin «ikke-tradisjonelle kjærlighetshistorie».

Tarek El Moussa sa at forholdet deres begynte med at han «tutet» på en yacht «

I forkant av bryllupet hans til Heather Rae Young la Tarek El Moussa ut en søt melding via Instagram sammen med «det aller første bildet jeg la ut her for 3 år siden og delte at vi er offisielle.» I bildeteksten minnet han om forholdet deres og skrev: «Vi har ikke akkurat den mest tradisjonelle kjærlighetshistorien- med at jeg tutet på deg på en yacht for å få oppmerksomheten din [insert laughing emoji] å bli kjæresten din etter vår andre date for å flytte sammen etter den første måneden med dating. «Men, la han til, han ville ikke ha det» på noen annen måte «fordi» når du vet at du vet. «

Tarek er ikke den eneste som tar en tur nedover minnesporet, da hans snart kommende kone delte en video Tarek tok øyeblikk før forslaget hans i juli 2020. «Det er en privat video som betyr verden for meg og får meg til å rive opp hver gang jeg hører på den, »skrev hun i teksten. «Den mest gjennomtenkte, snille, sjenerøse mannen … som jeg får ringe mannen min veldig snart.» I en svart smoking kan du høre Tarek si: «Dette er min selfie -video til deg, for å fortelle deg at du er min beste venn i verden» før du legger til: «Du reddet meg, du forandret meg, jeg elsker deg. .. og jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt med deg. «

Paret bekreftet at de skulle gifte seg i helgen 23. oktober.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her