Tayshia Adams har kommet langt siden debuten som Bacheloretten Sesong 16s nestledende dame. Ifølge Tayshia i en november 2020-episode av henne Bachelor Happy Hour podcast hadde hun bare dager til å bestemme seg for om hun ville overta for Clare Crawley og starte en ny reise for å finne en mulig ektemann. Prospektet gjaldt Tayshia, som innrømmet produsentene at hun kanskje ikke var helt klar for en så plutselig forpliktelse.

« Jeg sa til dem: » Jeg tror ikke jeg kommer til å bli forlovet på slutten av dette, jeg tror jeg bare kan dra med kjæresten eller hva som helst, « og de [understood] og sa: ‘Vi kommer ikke til å presse deg til å gjøre noe, « minnes ungkaren. » Så jeg følte aldri det presset fra,’ Herregud, jeg må finne en mann akkurat nå. ‘ Så jeg levde bare på den måten jeg ville. « 

Imidlertid ser det ut til at det å bo i et privat feriested borte fra verdens distraksjoner med en håndfull kjekke friere, har arbeidet sin magi på Tayshia, og hun blir mer komfortabel med ideen om en mann. Fra og med 8. desember delte hun med flere deltakere at hun har følelser for dem. Hun fortalte til og med Ellen DeGeneres hvem hun kan se på som « fremtidig ektemannsmateriale. » Fortsett å rulle for å finne ut hvilken Bachelorette deltager Tayshia ser på som ektemannsmateriale.

Tayshia Adams ser en potensiell mann i en fyr

9. desember 2020-episoden av Ellen DeGeneres Show, Tayshia Adams ble med Ellen DeGeneres for et virtuelt intervju, som inkluderte et spill med DeGeneres ‘ »Bachelorette generator. » Generatoren avslørte en setning som « de mest vanskelige samtalene » eller « mest sannsynlig å gli inn i en kjendis DM-er, » og Tayshia fikk i oppdrag å navngi fyren fra sesongen som best samsvarte med denne setningen.

Spesielt ett svar syntes å komme lett for Tayshia: hennes valg av « fremtidig ektemannsmateriale. » Etter et øyeblikks refleksjon svarte hun: « Jeg føler meg som alle sammen, men sannsynligvis Zac [Clark]. « DeGeneres lot ikke dette svaret gå så lett og presset realitystjernen til å forklare mer om avgjørelsen hennes. » Så du ender opp med Zac? « Spurte DeGeneres. » Jeg sier at du hadde flere svar for den beste kysseren. . Du hadde bare ett svar for fremtidig ektemann. Så hvis du valgte noen andre, er du virkelig i trøbbel når dette kommer, « spøkte hun.

Tayshia var stramt og klarte tydeligvis ikke å gi mer informasjon. Imidlertid åpnet hun seg for DeGeneres om Zac om et annet emne: å bli forelsket i ham.

Tayshia forklarte hvorfor hun fortalte Zac at hun falt for ham

Etter å ha spilt det avslørende generatorspillet, påpekte Ellen DeGeneres Tayshia Adams at hun fortalte Zac Clark at hun ble forelsket i ham. « Det er ganske tidlig å gjøre, » bemerket DeGeneres og spurte nok en gang om hun « gir noe bort. »

Tayshia hadde en grei respons, som gjenspeiler tilliten hun har utstrålt gjennom sesongen. « Du vet, jeg gjorde noe som du vanligvis ikke skulle gjøre bare fordi vi ikke vil si det til så mange mennesker, » svarte Tayshia. « Men samtidig er jeg der for å, som å finne min person. Så hvis det er det jeg føler, så følte jeg meg: ‘Hvorfor ikke si det?’ Men jeg vil si, etter at jeg fortalte ham, var produsentene mine som: « Whoops! Som, du burde ikke ha gjort det. » Men uansett, det føltes riktig. « 

DeGeneres prøvde et par ganger til å komme til bunns i sesongen til Tayshia, og til og med nevne en ring hun ble sett på på sosiale medier som har forlovelsesrykt som virvler. Tayshia holdt igjen leppene låste, men hun bekreftet at hun er fornøyd med livet sitt. « Jeg er en lykkelig jente og er veldig velsignet, » sa hun.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her