Noen ganger når det er for mange bevegelige deler, er det bare lettere å gjøre noe. Det ser ut til å være tilfelle når det gjelder Tenåringsmamma 2 stjerne Kailyn Lowrys ferieplaner. I løpet av 19. november 2020, episoden av podcasten hennes Kaffe konv, sa hun til medprogramleder Lindsie Chrisley at hun sitter ute i årets jul. «Vi gjør ingenting. Som, jeg skal bare ikke ha dem slik at de ikke trenger å skaffe hverandre ting,» forklarte firemoren, pr. Us Weekly. «De kommer til å være sammen med pappaene sine, jeg er ganske sikker til slutten av 1. juledag, så jeg føler at det kanskje er over, men jeg vet ikke.» Kail deler sin eldste sønn, Isaac, med ekskjæresten Jo Rivera, sønnen Lincoln med eksmannen, Javi Marroquin, og sønnene Lux and Creed med av og til kjæresten Chris Lopez.

«Jeg kan spørre dem om de vil skaffe seg noe til jul, og hvis de sier ja, så vil jeg bare åpenbart legge til rette for det,» la Kailyn til. «Det kan være litt hyggelig å gi hverandre noe, så kanskje vi får se.» Fortsett å rulle for mer informasjon om Kailyns juleplaner.

Kailyn Lowry sier det er vanskelig å behage alle i høytiden

Vi vet alle at det er en kamp for å koordinere høytiden med våre egne familier og svigerfamilien, så vi kan forestille oss å legge til tre ekstra sett med utvidet familie ville være et mareritt før jul for Tenåringsmamma 2 stjerne. «Jeg får ikke gå til familien min fordi familien min, familien til Jo og familien Javi er i forskjellige områder, og da vi la Chris til blandingen, var det som om det bare skjedde så mye at jeg var vil aldri ha tre lykkelige pappasituasjoner, «forklarte Kailyn Lowry på podcasten sin, pr Us Weekly. «Så stresset det meg å ha en tilbake innen klokka 4, en tilbake til klokken 7, og selv om varetektsordrene sier det samme, var det nesten som, ok, det er som en standard. Så vi prøvde å bli enige om andre ting som ville fungere, og jeg klarte bare ikke å få det til å fungere til det punktet at alle faktisk var glade for det. «

Selv om jul ser ut som om det blir en byste for Kail, gleder hun seg til en dramafri høsttakkefest med guttene sine. «Jeg skal til Texas for å se min beste venn og barna hennes, og barna mine er superpumpede, så vi kommer til å være der i løpet av uken,» sa hun om Tyrkias dagplaner. «Det er jeg veldig spent på, men ikke engang på grunn av ferien. Jeg er bare spent på å se vennen min.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her