Høytiden er over oss, og Tetona Jackson er i ferd med å komme på skjermene våre i Peacocks aller første feriefilm, «The Housewives of the North Pole». Multi-bindestreken har allerede en mengde studiepoeng under beltet, fra hovedrollen hennes som Tiana i Disney on Ice-showet « Let’s Celebrate! » å spille Simone Graham i BETs «Boomerang»-nyinnspilling. I tillegg til å være en produktiv skøyteløper og skuespiller, er Jackson også et musikalsk talent, som datter av den Grammy-nominerte sangeren Freddie Jackson. Og Peacocks første julefilm er i ferd med å gjøre henne til et kjent navn.

« The Housewives of the North Pole » følger Trish (Kyle Richards) og Diana (Betsy Brandt), de regjerende mesterne i utsmykningskonkurransen for beste feriehus. Det vil si helt til Kendall (Jackson) kommer og gjør konkurransen litt mer interessant.

Nicki Swift satte seg ned med Tetona Jackson før utgivelsen av « The Housewives of the North Pole » for å finne ut alt om den nye feriefilmen, hvordan det egentlig var å jobbe med utøvende produsent Halle Berry på « Boomerang », og om hun har noen planer om å gå tilbake til musikk i fremtiden.

Tetona Jackson er klar for ferien

Hva trakk deg til Peacocks « The Housewives of the North Pole »?

Ærlig talt har jeg alltid hatt lyst til å lage en julefilm. Jeg synes de er så gøy. De er så søte. Og drømmen min gikk i oppfyllelse.

Så filmen spiller med Kyle Richards fra «The Real Housewives of Beverly Hills». Hvordan var det å jobbe med en ekte ekte husmor? Og er du en fan av showet?

Først av alt, hun er så fantastisk å jobbe med. Hun er supersøt, så gøy. Jeg elsket å jobbe med henne og Betsy Brandt, og ærlig talt var hele rollebesetningen veldig gøy å jobbe med. Jeg skal være 100% ærlig. Jeg har ikke sett programmet «The Real Housewives of Beverly Hills». Jeg mener, det er åpenbart et så stort show, så jeg har sett klipp og kjenner til showet. Men jeg har faktisk ikke sett. … jeg føler at det kommer til å suge meg inn.

Så hva kan du fortelle oss om «The Housewives of the North Pole»?

Så det er en veldig, veldig søt julefilm. Selvfølgelig er det Peacocks aller første julefilm, som er veldig spennende. Jeg er veldig spent på å være en del av det. Men filmen handler om disse to kvinnene spilt av Kyle og Betsy, og de er bestevenner. Og de vinner denne husdekorasjonskonkurransen hvert år. Og karakteren min Kendall kommer på en måte inn og rører litt på ting. Så du får liksom se denne enorme berg-og-dal-banen skje, og du får finne ut hva som skjer på slutten.

Så du får skape dramaet ved lyden av det.

Jeg gjør. Jeg og sjefen min. Alec Mapa spiller sjefen min i filmen, og han er så gøy å jobbe med. Vi rører litt på ting.

Er du fan av julefilmer, og tror du kommer til å lage flere etter denne?

Jeg er en stor fan av julefilmer og håper jeg får være med i flere julefilmer etter dette. Det er mye moro å gjøre.

Tetona Jackson scoret en rolle i ABCs Home Economics

Du har også nylig sluttet på et prosjekt kalt « Work Wife. » Er det noe du kan fortelle oss om det?

Så « Work Wife » var en pilot som jeg gjorde tilbake i november. Det var igjen et så morsomt show, en så flott rollebesetning. Men jeg jobber for tiden med dette programmet som heter «Hjemøkonomi», som også er på ABC. Så det er mitt nåværende prosjekt nå.

Så du har mye på gang for øyeblikket…

Det gjør jeg, noe som alltid er en velsignelse. Det er alltid bra. Og å kunne gjøre det og fortsatt være mor er stort for meg. Det er en så stor ting for meg. Jeg er veldig spent på å kunne gjøre begge deler.

Er det vanskelig å sjonglere hjemmelivet og det travle arbeidslivet?

Jeg skal være 100% ærlig med deg, dette er det mest utfordrende jeg har taklet så langt i livet. Å sjonglere datteren min og hjemmelivet mitt og også jobbe og også amme på heltid, noe som er en så stor ting for meg … Det var noe jeg var veldig, veldig fast på å gjøre. Noen ganger føler jeg at jeg er en kylling med hodet kuttet av, men jeg klarer meg. Jeg får det gjort.

Å møte Halle Berry var en blast

Du spilte hovedrollen i «Boomerang», BETs TV-versjon, som ble produsert av Halle Berry. Hvordan var det å jobbe med henne og jobbe med det showet?

Showet var så gøy å jobbe med. Halle er en så fantastisk, så vakker sjel. Så snill, så ydmyk. Hun var fantastisk å møte både henne, og det var veldig gøy å jobbe med Lena Waithe. Lena er et så kreativt kraftsenter. Når jeg jobbet med showet, var det mitt første store prosjekt. Det var litt som babyen min. Simone Graham er veldig, veldig kjær til mitt hjerte. Så jeg elsker showet. Jeg elsker karakteren. Jeg elsker rollebesetningen. Alt om showet var veldig moro for meg.

Faren din, Freddie Jackson, er en Grammy-nominert musiker. Har han hatt stor innflytelse på karrieren din? Og kan vi se deg bevege deg mer inn i musikk i fremtiden?

Min far, jeg vil si er en stor del av hvorfor jeg valgte å være i underholdningsindustrien. Da jeg var yngre, pleide han å ta meg med på mange av spillejobbene sine med ham, og jeg satt bak scenen og så på alt som skjedde. Og det var så fascinerende for meg. Og jeg tror fra det øyeblikket og fremover var da jeg var sånn at jeg ikke visste hva i underholdningsindustrien jeg ville gjøre da jeg var yngre. Men jeg visste at det var noe med bransjen som bare fortsatte å trekke meg inn, og jeg elsket det absolutt. Mye av grunnen til at jeg er i denne bransjen er på grunn av ham. Og han støtter meg så mye. Jeg mener, begge foreldrene mine gjør det. Han er en så stor støttespiller, og han vet hvordan det er å være i bransjen også. Det er godt å ha en som ham på min side.

Hun elsket å bli Disney-prinsesse

Har du planer om å flytte tilbake til musikk i fremtiden?

Jeg vil gjerne gå tilbake til musikken. Jeg har ikke gjort det på så lenge. Et av målene våre i livet har alltid vært å jobbe med hverandre musikalsk. Så forhåpentligvis skjer det snart.

En av de første store tingene du gjorde var at du var i Disney on Ice-showet « La oss feire! » som Disney-prinsesse Tiana. Hvordan var det og går du fortsatt på skøyter?

Jeg skøyter fortsatt ikke. Jeg har ikke skøytet på en stund, selv om jeg savner det mye. Å kunne turnere, først og fremst, å være den første Tiana som noen gang dukket opp, før parkprinsessen åpnet, det var så mye press, men jeg elsket karakteren. Hun var en så morsom karakter å spille. Og å være på tur var en så øyeåpnende opplevelse for meg. Å kunne reise over hele verden og reise, gjøre det jeg elsker å gjøre. Og det var veldig gøy for meg.

Det høres ut som en fantastisk, men slitsom opplevelse.

Det er definitivt drenerende, og tar hardt på kroppen å gjøre så mange show som vi gjorde. Men jeg elsket det.

Det forberedte deg sannsynligvis godt på å jobbe med TV.

Absolutt. Jeg tror oppveksten som kunstløper gjorde meg klar for å være skuespiller fordi jeg lærte disiplin i så ung alder. Så jeg kan ta det med meg inn i arbeidet mitt nå.

Tetona Jackson er en Love Island-fan

Så jeg vet at du ikke ser på «Real Housewives», men er det noen reality-TV-serier du ser på akkurat nå?

Det er ærlig talt, på dette tidspunktet med en baby er det på en måte umulig å komme gjennom en episode av noe som helst. Det er morsomt, medspillerne mine på «Hjemøkonomi» vendte meg mot, jeg tror den heter «Love Island». Jeg begynte akkurat å se det her om kvelden. Jeg sendte en tekstmelding til motspilleren min, jeg sa: « Jeg er rystet. Vi må diskutere. Jeg trenger å vite mer om dette showet. »

Å nei, men det kommer til å tappe så mye av fritiden din.

Jeg vet. Jeg er spent, men også nervøs. Fordi jeg er, hva? Jeg følte behov for å se mer. Og jeg tenkte, å nei, hva er det som skjer.

Er det noe mer du vil at seerne skal vite om « The Housewives of the North Pole »?

Jeg vil bare at alle skal se den. Gå og se den. Det er en veldig søt film. Det er en feel-good julefilm med en fantastisk rollebesetning. Det er bare veldig søtt. Så jeg synes alle burde gå og se den.

« The Housewives of the North Pole » vil strømme eksklusivt på Peacock i desember 2021.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her