Matt Amodio har vært på en utrolig « Jeopardy! » løpe. En doktorgradsstudent i informatikk fra New Haven, Connecticut, Amodio har vært regjerende mester i mer enn en måned, og han har slått rekorder til venstre og høyre. Folk kan ha vært usikre på Amodio, spesielt da han forkortet spørsmålene sine til « hva » og bruker sammentrekningen, snarere enn det mer tradisjonelle « det som er », for hvert eneste svar han gir – aldri bytte til « hvem er » – men det er ingen tvil om at denne fyren er smart. Som, veldig smart.

Så hvorfor prøvde Amodio seg på showet i utgangspunktet? Faren overbeviste ham. « Jeg liker ‘Jeopardy!’ Jeg har sett, tror jeg, hver episode i mitt liv, og jeg trodde likevel at jeg ikke ville være god nok til å være med på showet. Faren min sa: « ta testen når som helst. Ingenting verre kan skje enn du kommer ikke videre, så bare prøv det. ‘ Jeg sa, « greit, jeg skal gjøre det. For deg. » Og jeg fikk en samtale. Og så fikk jeg en ny samtale. Og nå er jeg her. Og jeg kan bare ikke tro det, sa Amodio under en spørsmål og svar som ble lagt ut på Jeopardys YouTube -kanal.

Hver dag, « Jeopardy! » fansen har stilt seg inn for å se om Amodio vil klare å holde serien i gang, og mens han kan ha hatt en eller to nære samtaler, har han hatt å gjøre med runaways nesten hver episode. Fredag ​​1. oktober slo Amodio en enorm rekord. Fortsett å lese for å finne ut hvor han står.

Matt Amodio er nå den nest høyeste Jeopardy-vinneren på rad noensinne

Matt Amodio klarte nok en seier 1. oktober og har styrket sin plass blant noen av de beste menneskene som noen gang har spilt spillet. Ifølge magasinet People har Amodio nå fantastiske 33 seire under beltet, og han har overgått tidligere « Jeopardy! » mester James Holzhauer. Bare en annen « Jeopardy! » mester står i Amodios måte å oppnå storhet gjennom tidene, og det er Ken Jennings, som vant imponerende 74 kamper på rad tilbake i 2004.

« Mitt navn kan være i nærheten av Brad, Ken, og deretter James i rekordboken, men jeg er bare glad for at jeg ikke er i nærheten av dem med summer i hendene, fordi vi vet hvem de virkelige GEITENE fortsatt er, » en ydmyk Amodio sa i et intervju etter sin seier 1. oktober (via YouTube). « [Ken] alltid vært ansiktet til Jeopardy! til meg, og så når jeg tenker på Jeopardy !, tenker jeg på ham. Til [be] rett bak ham er en surrealistisk opplevelse, « sa Amodio. Han avslørte også at han har sett Jennings på showet, og han tok spesielt en ting fra ham for å hjelpe ham – oppførselen. Amodio berømmet Jennings » store stoiske personlighet. « 

Så langt har Amodio vunnet 1 267 801 dollar, men han sier at jo mer han vinner, jo mer press føler han for å fortsette å vinne. Vel, presset er på fordi det ikke ser ut til at Amodio vil si farvel til « Jeopardy! » når som helst snart – og vi er helt her for det.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her