Vi som samfunn har mange ting vi burde være takknemlige for Nicolas Cage for. Denne ikoniske scenen fra filmen «Moonstruck», linjen «Jeg skal stjele uavhengighetserklæringen» og rare hårklippsrepresentasjoner. Og noen av oss, som Tiffany Haddish, har skuespilleren å takke av mer ~ personlige ~ grunner.

Haddish og Cage spiller sammen i den kommende filmen «The Unbearable Weight of Massive Talent», og i et intervju med NPR forklarte Haddish hvordan hun bare måtte tilstå noe for skuespilleren da de møttes. «Du kunne fortelle at han ble irritert, og jeg var som:» Se, jeg er veldig skremt av deg, og jeg må fortelle deg noe, «sa hun. ««Jeg må fortelle deg denne historien, mann, og når jeg først har fortalt deg denne historien, vil det være bra.'»

Hvis du vet noe om Haddish, vet du at du aldri vet hva hun skal si videre. Bla videre for den store avsløringen.

Tiffany Haddish måtte fortelle Nic Cage denne historien

Det viser seg at Tiffany Haddish hadde sin første orgasme mens hun la ut på en date i en tom kino-visning «Face / Off». Hvem blant oss?

«Da jeg oppnådde et viktig øyeblikk som jeg aldri hadde opplevd i mitt liv, åpner jeg øynene mine, og Nicolas Cages øyne ser superstore inn i øynene mine. Og det var min første store O,» forklarte Haddish til Sam Sanders for NPR-podcasten «It’s Been a Minute.» Hun fortsatte, «Så nå står jeg overfor denne mannen med de samme store gamle øyeeplene … Alt jeg kan tenke på er fyren jeg gikk på kino med, og hvordan vi gjorde det, og så følelsen, og så så rart jeg føler å huske dette foran ham. «

Haddish sa at hun bare måtte få dette av brystet slik at det endelig kunne forsvinne. Heldigvis syntes Cage historien var morsom, og isen mellom de to skuespillerne ble til slutt brutt. I intervjuet sa Haddish også at det å jobbe med Cage var «mind-blowing». «Han er god på det han gjør,» konkluderte hun.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her