Sarah Harding, som først ble berømt som en femtedel av den britiske jentegruppen Girls Aloud, ble raskt et kjent navn på 2000-tallet etter å ha toppet listene med bandmedlemmene. Siden den gang har hun begynt på en solokarriere, deltatt i realityprogrammer og våget seg på skuespill.

I august 2020, etter å ha holdt en ganske lav profil, kunngjorde Harding den triste nyheten om at hun hadde brystkreft via Instagram. Hitmaker «Sound of the Underground» delte en selfie av seg selv på sykehuset og forklarte fansen «at kreften har kommet videre til andre deler av kroppen min» i bildeteksten. «Jeg gjennomgår for tiden ukentlige cellegiftbehandlinger, og jeg kjemper så hardt jeg kan,» fortsatte hun og la til, «jeg gjør mitt beste for å holde meg positiv og vil holde deg oppdatert her om hvordan det går med meg. I mellomtiden håper jeg at dere alle forstår og respekterer min forespørsel om personvern i denne vanskelige tiden. «

I februar ga Harding ut memoaret hennes, «Hør meg ut», og informerte leserne om at hun ble fortalt i desember i fjor at neste jul sannsynligvis vil bli hennes siste og innrømmet at hun ikke visste hvor mange måneder hun hadde igjen å leve, ifølge BBC. Mens hun var på sykehuset, sa BRIT -prisvinneren også at hun hadde sepsis mens hun ble behandlet for kreft. Hardings siste Instagram -opplasting ble lagt ut i mars. Dagens oppdatering var imidlertid en av hennes følgere har fryktet i flere måneder.

Sarah Harding døde fredelig

September tok moren til Sarah Harding, Marie Hardman, til Hardings Instagram-konto for å kunngjøre den tragiske nyheten om at datteren hennes hadde dødd i en alder av 39. Hun festet et fantastisk svart-hvitt bilde av Harding smilende og informerte Hardings følgere om hennes siste øyeblikk. «Det er med dyp sorg at jeg i dag deler nyheten om at min vakre datter Sarah dessverre har gått bort,» sa Hardman og la til: «Mange av dere vil vite om Sarahs kamp med kreft og at hun kjempet så sterkt fra diagnosen til hennes siste dag. Hun gled fredelig unna i morges. Jeg vil takke alle for god støtte det siste året. «

«Det betydde verden for Sarah, og det ga henne stor styrke og trøst å vite at hun ble elsket. Jeg vet at hun ikke vil bli husket for kampen mot denne forferdelige sykdommen – hun var en lysende stjerne og jeg håper det er slik hun kan huskes i stedet, fortsatte hun.

I skrivende stund har ingen av Hardings bandkamerater fra Girls Aloud – Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle og Kimberly Walsh – reagert på den triste nyheten offentlig. Tankene våre er hos Sarah Hardings fans og kjære. Takk for at du gir så mye til underholdningsverdenen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her