Den voksende skuespilleren og modellen Daniel Mickelson døde 4. juli, ifølge Daily Mail. Han var 23 år da han døde.

Mens årsaken til hans død foreløpig ikke er kjent i skrivende stund, delte søsteren Meredith Mickelson en uttalelse på Instagram som hedret broren. «Hjertet mitt er knust og å skrive dette føles så galt, og jeg vet ikke engang hva jeg skal si. I går mistet jeg broren min, bestevenninnen og den andre halvdelen av hjertet mitt,» delte hun. «Det var ikke en person jeg elsket mer på denne jorden. Det er ingen ord som kan gjøre ham rettferdighet som jeg kunne skrive. Å kjenne ham var å elske ham. Han var den lykkeligste, smileste, mest solskinnsmenneske som eksisterte, og jeg så glad Gud valgte meg til å være søsteren hans i hele sitt fantastiske liv. «

Kjendiser flommet Merediths kommentarer med deres medfølelse. Zedd skrev: «Sååååååå sorry Meredith.» Amelia Gray Hamlin la til: «Jeg elsker deg for alltid Daniel,» og Patrick Schwarzenegger skrev: «Be for deg.» Kaia Gerber tok til seg Instagram Stories (via Daily Mail) og skrev: «Takk for at du er årsaken til så mye latter og lykke i verden. Det vil ikke være det samme uten deg her. Jeg elsker deg Daniel.» Det er tydelig at Daniel var elsket av alle. Fortsett å lese for mer informasjon om livet hans.

Daniel Mickelson var på rask vei til berømmelse

Daniel Mickelson var mest kjent for sin rolle i TV-showet «Mani» og filmen «The Killer Clown Meets the Candy Man», ifølge Daily Mail.

Da han ikke handlet, var Mickelson opptatt med å sette sitt preg på moteverdenen. Det var tydelig at han elsket modellering for vennene sine, men han bestemte seg for å ta lidenskapen for mote til neste nivå med lanseringen av klesmerket Kids Back Home. Ifølge Mickelson er «merket supergøy ​​og her for å få deg til å føle deg glad og komfortabel mens du bruker noen kule ting du vil se bra ut i.» Linjen ser ut til å fokusere på bøttehatter og fritid, og han modellerte ofte med søsteren Meredith for reklamekampanjer.

Kjæresten hans Maddie Haley virket hjerteknust over hans død og skrev på Instagram: «Jeg vil ikke at dette skal være ekte. Ord kan ikke engang beskrive hvordan jeg har det akkurat nå. Alt jeg gjør nå er for deg. Nå har jeg en verneengel ved min side resten av livet. Jeg kommer til å gjøre deg så stolt. Jeg elsker deg for alltid. «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her