Skuespiller, komiker og popkulturmaven Heather McDonald er best kjent for sitt arbeid med «Chelsea Lately» og «After Lately.» Hun var forfatter og utøver på Chelsea Handlers show fra 2007, per IMDb. Før det skrev hun for Keenen Ivory Wayans og utførte stand-up rundt Los Angeles.

Hvis du skulle spørre McDonald når hun visste at hun var bestemt for berømmelse, ville hun fortelle deg at hun er kjent siden hun var omtrent 4 år gammel. I en blogg for The Hollywood Reporter skrev hun: «Det er et bilde av meg i en alder av fire i hvite go-go støvler, en rød minikjole og en hvit filt cowboyhatt med hendene på hoftene, høyre fothæl plassert midt på venstre fot, som peker i 45 graders vinkel, og et stort smil om munnen. Og jeg må si at det fortsatt er det beste bildet jeg noensinne har tatt, fantastisk. » McDonalds mor lærte henne å posere og innrømmet: «Jeg får mye [of] dritt fra folket i Chelsea i det siste og etter det siste for måten jeg ser ut til å utgjøre nøyaktig det samme på hvert bilde som noen gang er tatt av meg. «

La oss ta en titt på alt annet det er å vite om den veldig morsomme Heather McDonald.

Hun er fra Sør-California

Heather McDonald ble født i 1970 i Los Angeles «San Fernando Valley. Begge foreldrene hennes var eiendomsmeglere. McDonald og hennes søsken ble oppvokst katolske og gikk på private parochialskoler. Hun visste at hun var morsom fra hun var liten. I et intervju med Palm Springs Life sa McDonald at hun begynte å imitere folk da hun var 9, og på videregående fortalte en lærer henne at hun skulle gjøre stand-up.

McDonald gikk på University of Southern California og var medlem av Gamma Phi Beta sorority, per Elle. Hun sa (via Palm Springs Life): «Jeg elsket å underholde sororitetssøstrene mine på college, men det var først etter USC (jeg var i kommunikasjon og virksomhet fordi du bare måtte gjøre en viss mengde matte) jeg tok en stand-up-klasse på en Ramada og den klikket. Da benyttet jeg enhver anledning til å være på scenen. «

Mens hun ble våt i føttene i komedieverdenen, gjorde McDonald en veldig praktisk ting – hun fikk også eiendomslisensen, bare i tilfelle.

Heather McDonald jobbet med Wayans-brødrene før han møtte Chelsea Handler

Da Heather McDonald lærte tauene i stand-up-kretsen, møtte hun og klikket med Keenen Ivory Wayans og endte opp med å skrive for showet hans «The Keenen Ivory Wayans Show» i 1997. Hun hadde også små roller i Wayans-brødrenes filmer. «White Chicks» og «Dance Flicks», per IMDb.

McDonald fortsatte å vises på og skrive i alle syv sesonger av E! S «Chelsea Lately.» Hun møtte Handler en natt da hun gjorde stand-up. I et intervju med A Drink With sa hun: «Jeg møtte henne første gang i stand-up på denne baren, hvorfor det til og med var stand-up på dette stedet som vet fordi musikken sprengte og menneskene der bokstavelig talt ropte og snakket til hverandre. Jeg går inn og er klar til å fortsette og jeg ser Chelsea. «

McDonald kommenterte at hun trodde Handler var rundt 22 år den gangen og husket: «Hun skrek bare til publikum om hvordan hun skulle ønske hun hadde en kjæreste som Leonardo DiCaprio i «Titanic», dette er for lenge siden dette var. Hun var som , «Jeg kan ikke engang få kjæresten min til å hente meg fra flyplassen! Hvem skal la meg få flåten?» … Jeg tenkte, «Denne jenta er veldig morsom,» og hun var bare så hyggelig. Med en gang sa hun, «Hei, jeg er Chelsea! Du er veldig morsom, hvordan har du det?» oppfører seg akkurat slik hun har det nå. «

Hun er en forfatter som skrev om sin langvarige jomfruelighet

Gjennom hele 20-årene lette Heather McDonald etter kjærlighet og ikke «gi opp» i mellomtiden. Hun skrev om å være jomfru i slutten av 20-årene i debutboka «You’re Never Blue Ball in this Town Again: One Woman’s Painfully Funny Quest to Give It Up.» Hun var 27 da hun endelig mistet jomfrudommen, per dag.

Hun giftet seg med investeringsbankmann Peter Dobias 27. mai 2000, per IMDb. I disse dager bor McDonald, ektemannen og deres tre barn i samme nabolag i Woodland Hills i California hun vokste opp i. Faktisk bor hun ved siden av foreldrene sine som fortsatt bor i huset hun vokste opp i, pr. Robin’s Chicks. Ungene hennes går også på de samme skolene hun gikk på i oppveksten.

McDonalds første bok ble utgitt i 2012. Hennes andre bok, «My Upassende Life: Some Material may Not be Suitable for Small Children, Nuns, or Mature Adults,» ble utgitt i 2014, per Amazon.

Hun hadde en kamp med Chelsea Handler

Etter at «Chelsea Lately» og «After Lately» tok slutt, hadde Heather McDonald og Chelsea Handler et enormt fall. McDonald sa at Handler kuttet henne ut av livet da showene var over. «Forholdet mitt med Chelsea ble avsluttet. Jeg er ikke enig i hvordan hun behandler forhold i livet hennes. Jeg tror hun går glipp av det, og jeg tror hun går glipp av å dumpe folk. Jeg synes det er synd. Du trenger ikke kutte noen helt ut. Det er nå slik jeg lever livet mitt, «per Life & Style.

I 2016 sa McDonald at hun «levde i frykt» for å miste jobben hele tiden hun jobbet for Handler, per Us Weekly. I et opptreden i Howard Sterns Sirius XM-show hevdet Handler at McDonald handlet historier om henne for å få positiv press for seg selv. «Jeg kunne ha sparket henne. Jeg fyrte henne ikke. Hun hadde jobb i fire år til. Jeg hang aldri mer sammen med henne personlig,» hevdet hun. «Så jeg håper hun levde i frykt. Det er ikke en interneringsleir. Hvis du er så redd, så få jobb.»

I en opptreden i 2017 på «Watch What Happens Live» med Andy Cohen, sa Handler at de hadde lagt feiden bak seg og gått videre.

Dette er Heather McDonalds største frykt

I et intervju med The Hollywood Reporter innrømmet Heather McDonald å være fascinert av besvimelse og sa: «Jeg antar at det er oppmerksomheten som svake ofre har fått gjennom historien til såpeserier som tiltrukket meg til det, men jeg følte alltid at jeg besvimte ved minst en gang ville det gi litt rikdom til livserfaringen min. Jeg kunne fortelle folk på cocktailfester: «Jeg var så flau da jeg så opp og så alle mine kolleger se ned på meg. Jeg hadde vel bare glemt å spise den dagen. «»

Hun sa også at hennes største frykt er å gå i fengsel for en forbrytelse hun ikke begikk, «Jeg er besatt av 48 Hours Mystery, spesielt hvis det handler om utroskap, drap og avhending av ektefellens døde kropp. Hvis de er rike og attraktive , Jeg er enda mer fascinert, «innrømmet hun.

McDonald fortsatte å forklare: «Så hva om jeg våknet en morgen, og mannen min var død, og på en eller annen måte spunnet de at jeg forgiftet ham, og jeg ble dømt? Først ville det være forferdelig – som å gå på offentlig ungdomsskole – men så lærte jeg snart å utgi meg for alle vaktene og vinne over de innsatte, og snart ville de si: «Hvit b *** h med det flotte håret er f-ing morsom.» «Og hun har rett – hun er morsom.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her