Ikonisk skuespiller og produsent Viola Davis har demonstrert i løpet av sin tid i bransjen at hun ikke er noe krympende fiolett. Som den første svarte kvinnen som tok med seg Oscar, Emmy og Tony for skuespill (pr The Telegraph), hun har bevist at talentet hennes er en styrke å regne med. «Dette er første gang i livet mitt jeg har gått tilbake – jeg skal prøve å ikke gråte akkurat nå – og jeg kan ikke tro livet mitt,» stammet hun ut i en nå berømt tårefylt Oscar-aksept tale.

Men mens hun er et kjent navn, er det overraskende fortsatt mange aspekter av Davis «personlighet som fansen hennes ikke er klar over. Ta for eksempel hennes fattige barndom full av strid og kamp. Eller det faktum at hun angrer på en av sine berømte skuespillroller.

Kanskje er det imidlertid en grunn til noe av Davis «mystikk. «Hvis du vil identifisere meg, spør meg ikke hvor jeg bor, eller hva jeg liker å spise, eller hvordan jeg kammer håret mitt, men spør meg hva jeg lever for, i detalj, spør meg hva jeg tror holder meg fra lever fullt ut for den tingen jeg vil leve for, ”resiterte hun fra romanen Mitt argument med Gestapo under et oppriktig intervju med Vanity Fair. Heldigvis, Nicki Swift har gjort all graving for deg! Fortsett å lese etter hoppet for å lære alt du kan vite om den mangesidede og dypt lag Viola Davis.

Viola Davis kommer fra ydmyke begynnelser

Selv om det er trygt å si at Viola Davis lever en ganske behagelig livsstil (inkludert en estimert nettoverdi på 25 millioner dollar, pr Kjendis nettoverdi), det har ikke alltid vært slik. Ifølge Davis vokste hun faktisk opp i «voldsom fattigdom.» Under en kraftig tale kl VariasjonPower of Women-lunsj, den velstående skuespilleren og produsenten innrømmet kjent: «Jeg var en av de 17 millioner barna i dette landet som ikke visste hvor neste måltid kom fra, og jeg gjorde alt for å få mat. Jeg» har blitt stjålet for mat, har jeg hoppet i store søppelkasser med maver til mat. Jeg har blitt venn med folk i nabolaget som jeg visste hadde mødre som lagde tre måltider om dagen til mat. Og jeg ofret en barndom for mat – og vokste opp i enorm skam. «

Heldigvis kanaliserte Davis senere smerten til lidenskap og ble med i Hunger Is, en veldedighetsorganisasjon med et oppdrag å «bekjempe barndommens sult og forbedre helserelaterte resultater», ifølge Entertainment Industry Foundation. I juli 2020, midt i COVID-19-pandemien, bestemte Davis seg for å gå «all in» for programmet. «Barndomssult var en krise i USA før coronavirus, men denne pandemien har etterlatt enda flere barn uten de pålitelige måltidene de trenger,» skrev hun i et Instagram-innlegg. «Jeg vet av personlig erfaring at din følelse av verdi og verdi blir tatt fra deg når du ikke har maten du trenger,» husket hun i innlegget.

Viola Davis angrer på denne berømte rollen

En av Viola Davis «mest berømte roller til dags dato er den der hun spiller den formidable hushjelpen Aibileen, i Hjelpen. Som filmovervåkere husker, serverer Aibileen berømmelsen hennes en beskjeden kake fylt med sin egen avføring. Ingen tvil, et øyeblikk som vil leie rent i seernes sinn i livet. Alas, denne fanfavoritten er ikke høyt på Davis «opptredende liste.

Under et intervju med New York Times, Innrømmet Davis at hun «angret» på rollen og følte at filmen savnet markeringen med sin skildring av Aibileens karakter. «Jeg følte at det på slutten av dagen ikke var stemmen til tjenestepikene som ble hørt. Jeg kjenner Aibileen. Jeg kjenner Minny. De er bestemor. De er mammaen min,» sa hun. «Og jeg vet at hvis du lager en film der hele premisset er, vil jeg vite hvordan det føles å jobbe for hvite mennesker og å oppdra barn i 1963, jeg vil høre hvordan du virkelig føler om det. Jeg har aldri hørte det i løpet av filmen. «

Davis var imidlertid bestemt på at hun ikke angret på forholdene hun dyrket mens hun filmet prosjektet. «Vennskapene jeg dannet er de som jeg kommer til å ha for resten av livet. Jeg hadde en flott opplevelse med disse andre skuespillerinner, som er ekstraordinære mennesker,» fastholdt hun.

Violo Davis er en introvert

På grunn av å jobbe med showbiz, kan noen være tilbøyelige til å tro at Viola Davis er en ekstrovert – men som det viser seg, anser den berømte thespian seg for å være i den helt motsatte enden av spekteret.

Under et intervju i 2018 med Vergen, den ikoniske skuespilleren avslørte at hun fantes mer av en introvert. «Jeg er ikke en ekstrovert person,» sa hun. «Før hadde jeg lammende sosial angst. Da jeg først begynte å opptre, ville jeg få dårlig sceneskrekk, og når jeg sier dårlig, mener jeg hjertebank. Jeg ville stoppe kaldt i øving. Jeg ville ha folk som skrek på meg bare for å åpne munnen min og si et ord. »

Heldigvis fant Davis en måte å jobbe forbi sine bekymringer og soldater på for å tegne en vellykket karriere for seg selv. «Dette er sosialisering på steroider, denne virksomheten. Jeg er så mye bedre enn jeg pleide å være,» forklarte hun. Hei, kanskje stjerner virkelig er akkurat som oss …

Viola Davis er en stolt adoptivmamma

Selv om det ikke er noen hemmelighet at Viola Davis har et langt og imponerende CV, liker den prisbelønte skuespilleren også sine personlige roller, inkludert hennes rolle som mor til hennes adopterte datter, Genesis Tennon.

«Det er så mange måter å mor fremfor å bære et barn i kroppen din. Så mange barn trenger foreldre, og så mange av oss ønsker å bli mor. Vet at du vil oppleve morskap i full grad,» erklærte Davis stolt i en 2015 intervju med Jegn Stil (via E! Nyheter) på spørsmål om hva hun vil si til andre kvinner som vurderer adopsjon.

Og Davis elsker å synge datterens ros høyt for hele verden å høre. «Du ble født fra mammas hjerte. Jeg elsker deg så mye for å godta meg som mammaen din. Gratulerer med dagen Miss Genesis! Kjærlighet, elsk babyen min !!!» den stolte mamma suste i et bursdagsinnlegg til datteren sin.

Viola Davis beskriver livet sitt som «en protest»

Som de fleste amerikanere, ble skuespilleren Viola Davis igjen hjelpeløs etter den tragiske døden til George Floyd. Mens hvert bein i kroppen hennes ba henne om å bli med utallige andre mens de protesterte i solidaritet mot det meningsløse og urettferdige drapet, kjempet hun også med bekymringer for sin egen helse da koronaviruspandemien økte og drepte mange i veien.

«Hun ringte meg og sa at hun skulle dra,» sa Davis «venn og medskuespiller, Octavia Spencer Vanity Fair. «Jeg snakket henne umiddelbart ut av det.» Og selv om Spencers intensjoner var edle, innrømmer hun at det fortsatt svir. «Vi begge gråt,» fortsatte Spencer. «Dette var vår sivile rettighetsbevegelse, og vi ble satt utenfor siden på grunn av helseproblemer. Vi følte oss isolert fra bevegelsen.»

Men som det viser seg er Davis ikke fremmed for protester. Faktisk synes hun det er et tilbakevendende tema for livet hennes. «Jeg føler at hele livet mitt har vært en protest. Produksjonsselskapet mitt er min protest. Jeg hadde ikke parykk på Oscar-utdelingen i 2012, var min protest. Det er en del av stemmen min, akkurat som å presentere meg for deg og si, «Hei, jeg heter Viola Davis,» forklarte hun Vanity Fair.

Dessverre har det ikke alltid vært slik for legenden på kameraet. «Da jeg var yngre, utøvde jeg ikke stemmen min fordi jeg ikke følte meg verdig til å ha en stemme,» innrømmet hun. Bra at hun gjør opp for tapt tid!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her