Måneder etter Eddie Van Halens tidlige død avslørte ekskone Valerie Bertinelli hvordan hun og det tidligere parets sønn, Wolfgang, holder på etter at han gikk bort. Rockeren, som bare var 65 år da, døde i oktober 2020 på grunn av kreftrelaterte komplikasjoner. Sønnen hans tok til Twitter å dele de hjerteskjærende nyhetene med fansen, og skrive: «Han var den beste faren jeg noensinne kunne be om. Hvert øyeblikk jeg har delt med ham på og utenfor scenen var en gave. Hjertet mitt er knust, og det gjør jeg ikke tror jeg noen gang vil komme meg helt etter dette tapet. «

Bertinelli delte også noen ord til ære for sin avdøde eks. «For 40 år siden forandret livet mitt seg for alltid da jeg møtte deg. Du ga meg det eneste sanne lyset i livet mitt, sønnen vår, Wolfgang. Gjennom alle dine utfordrende behandlinger for lungekreft, beholdt du din nydelige ånd og det uvirksomme smilet,» hun skrev videre Twitter. «Jeg er så takknemlig Wolfie og jeg var i stand til å holde deg i dine siste øyeblikk. Jeg vil se deg i vårt neste liv min kjærlighet.»

Van Halen og Bertinelli var gift i over 20 år, og selv om de separerte seg i 2001 og ble skilt offisielt i 2007, brydde de seg tydeligvis fortsatt, pr. Mennesker. Fortsett å rulle for å se hva Bertinelli sa om sin avdøde eks.

Valerie Bertinelli og Wolfgang lener seg på hverandre for støtte

I løpet av en 4. januar 2021 ble utseendet på I dag show, Valerie Bertinelli åpnet seg for livet etter Eddie Van Halens død. «Det har vært grovt,» innrømmet skuespilleren mens han ble litt tårevåt og la til, «veldig bitter.» Når hun snakket for sønnen, Wolfgang, i hennes følelser, sa hun: «Vi har det bra.» Hun fortsatte: «Jeg får se ham senere i dag. Vi har tilbrakt mye tid sammen.»

Deling av litt personlig informasjon, sa hun, «Det er vanskelig … Jeg har gått til tekst [Eddie] et par dusin ganger. «Hun minnet sorgen hennes i de øyeblikkene og la til:» Jeg var som, «Å, nei, jeg kan ikke sende ham en tekst akkurat nå.»

Da Bertinelli åpnet for tapet hennes, tok han seg et øyeblikk til å takke programleder Carson Daly for det «nydelige» intervjuet han gjorde med Wolfgang i november 2020 om å tilpasse seg livet uten faren. «Det rørte virkelig hjertet mitt,» sa hun til medankeren. «Du håndterte ham, og du var så god mot ham. Som mor, tusen takk.» Som svar på hennes gode ord sa Daly, «Han er en utrolig ung mann,» og la til: «Som jeg fortalte ham i stykket, er det et vitnesbyrd om foreldrene hans. Begge dere. For en imponerende ung mann.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her