Vi kjenner alle JoJo Siwa for hennes lyse, sprudlende mote, men mest av alt for hennes ikoniske høye hestehale. Men da hun fylte 18 år, bestemte Siwa seg for å droppe sin karakteristiske høye hestehale og slippe løs lokket. « Det føltes bare som det rette tidspunktet og å gjøre noe annerledes og å gjøre noe kanskje litt mer modent eller en liten oppgradering, » sa Siwa, per People.

Da hun var 16, fortalte Siwa I DAG at hun kledde seg i sin signatur glitrende stil fordi hun ønsket å kle seg på en måte som passet alderen hennes. « Jeg ser folk som er på min alder og som opptrer mye eldre og som prøver å være noen eller noe som de ikke er, » sa Siwa. « Og det er bare så trist for meg fordi jeg bare ikke forstår hvorfor når du er 15 prøver du å være 22? »

Men helt siden Siwa gikk inn på den røde løperen under American Music Awards, er vi ganske sikre på at denne nye stilen kan være hennes beste ennå.

JoJo Siwa blender på AMAs røde løper

JoJo Siwa blendet på den røde løperen til American Music Awards 21. november, da hun utstråler klassisk eleganse. « Jeg er i kjole og hæler for første gang i mitt liv, » sa Siwa til People. «Da jeg visste at jeg skulle komme til AMA-ene, tenkte jeg «Å, hva skal jeg ha på meg», fordi jeg har hatt denne overgangen mens jeg var på «Dancing with the Stars», hvor jeg har gått fra å kle meg som jeg pleier. kle deg for å se mer voksen ut, » forklarte Siwa. « Og jeg vil forgrene meg fra komfortsonen min, så i dag gikk vi for en kjole. Jeg fikk noen hæler på. »

Siwa gjorde til og med noe hun hater å gjøre: Hun fikk gjort neglene. « Jeg pleide å hate å få neglene mine, ville bokstavelig talt aldri gjort det, » forklarte Siwa til People. « Og så da « Dancing With the Stars » kom rundt, begynte jeg å få dem ferdige. Og disse spikrene er faktisk for opptredenen vår som vi gjør i finalen i morgen. Disse er spesielle. »

Mange mennesker på Twitter la merke til Siwas fullstendige stilendring og twitret sin begeistring, som denne Twitter-bruker, som sa: « Den er ikke glitrende eller full av farger, og jeg er besatt av @itsjojosiwa. » En annen Twitter-bruker roste Siwas team for å ha utført stilevolusjonen hennes så godt. « Nei, men Jojo Siwa på AMAs… måten teamet hennes (moren hennes) på de siste månedene klarte å gjøre vekstovergangen hennes så uanstrengt!!! Bra jobba! » sa de. Vi kan ikke vente med å se hvordan Siwas fremtidige stilreise utspiller seg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her