Camila Cabello har gjort rent om den ulovlige tingen hun gjorde i Kensington Palace. Artisten satte seg ned med BBC Radio 1 programleder Greg James i november 2019, og de to mimret om timingen sin når de skulle besøke de berømte britiske kongelige hjem i Storbritannia, sammen med moren til Cabello. Det tidligere Fifth Harmony -medlemmet hadde sluttet seg til James på palasset for å møte vinnerne av Radio 1s Teen Hero Awards.

«Sist gang jeg så deg, var vi på palasset,» sa James i intervjuet, som popstjernen svarte med, «Ikke fortell noen hva moren min og jeg gjorde.» James fortsatte med å avsløre at de to gjorde seg klare til å møte hertugen og hertuginnen av Cambridge, alias prins William og Kate Middleton, da radioverten så på Cabello og sa: «Du må stjele noe.» Popsangeren svarte den gangen og spurte James «You triple-doggy dare me?» og det gjorde han.

Les videre for å finne ut hva «Havana» -sangeren stjal og hvordan de kongelige reagerte da de fant ut det.

Camila Cabello ba prins William og Kate Middleton om unnskyldning

Åpnet opp da hun stjal noe fra Kensington Palace, sa artisten Camila Cabello til BBC Radio 1 programleder Greg James, «Du kan ikke tørre en tredobbelt våg. Hvis det er noe jeg har lært i livet mitt, er det det. Så jeg gjorde det.» Så, hva stjal popstjernen? En blyant.

«Og så ringte du – til et av palassfolket – meg ut på det, og du var som:» Hun stjal en blyant! » Og jeg var som, «Å, herregud.» Og jeg la den i mammas veske, og mamma sa: «Nei, vi må gi den tilbake», »fortalte Cabello. Sangeren stod på sitt «triple-doggy dare» og sa til moren sin: «Nei, jeg må ta blyanten» og la til «Beklager. Jeg har den fremdeles. Jeg beklager, William, og jeg beklager, Kate. «

Tilståelsen gikk ikke upåaktet hen over dammen. Når en video av Cabellos BBC Radio 1 -intervju kom på internett, svarte prins William og Kate via Twitter med en enkel emoji: et par øyne. Bra spilt!

Andre kjendiser brøt protokollen da de møtte britiske kongelige

Camilla Cabello er ikke den eneste profilerte skikkelsen som har en tabbe i et kongelig palass.

Tidligere førstedame Michelle Obama innrømmet i memoarene «Becoming» at hun brøt den kongelige etikettprotokollen ved å vikle armen rundt dronning Elizabeth II. «Glem at hun noen ganger hadde en diamantkrone og at jeg hadde fløyet til London på et presidentfly. Vi var to slitne damer undertrykt av skoene våre,» skrev Obama på sitt møte med dronningen (via Insider). «Da gjorde jeg det som er instinktivt for meg når jeg føler meg knyttet til en ny person, det vil si å uttrykke følelsene mine utad. Jeg la kjærlig en hånd over skulderen hennes.» Den tidligere førstedamen fortsatte, «hvis jeg ikke hadde gjort det riktige på Buckingham Palace, hadde jeg i det minste gjort det menneskelige.»

Lady Gaga, derimot, gjorde Lady Gaga-tingen og valgte å bruke det lyseste statement-antrekket for sitt møte med dronning Elizabeth II, som Go Social notater var en kongelig etikette nei-nei. Gaga kledd i en rød latex Atsuko Kudo-kjole, møtte Gaga den høyeste kongelige i 2009, ifølge Vanity Fair, i en kjole som på en måte var en Gaga-versjon av dronningens egne kjoler.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her