Hoda Kotb er fornøyd med forloveden Joel Schiffmann og deres to døtre Haley og Hope, men hun har tenkt på om hun vil ha flere barn i fremtiden.

Kotb husket øyeblikket da hun først sa at hun var mamma, og selv om det var en enkel samtale med en fremmed, følte hun alle følelsene. «Bokstavelig talt stoppet jeg da kvinnen spurte meg:» Har du barn? Og jeg så på henne og gikk, «Ja, det gjør jeg.» Som om jeg ikke kunne tro at jeg sa det, var jeg som, «Ja, jeg har en datter, ja», «forklarte hun» I DAG. » «Og bare for å si ordene høyt, vi snakker om å si noe høyt, det var så rørende,» la hun til.

En brystkreftdiagnose gjorde at hun ikke kunne bli gravid, så å adoptere Haley var ekstra spesiell for «TODAY» -vert, per et People-intervju i mars 2017. «Det er en av de tingene der du tror du har gjort alt, du tror du har følt det hele,» suste hun. «Men jeg visste bare ikke at denne typen kjærlighet eksisterte.» Det er åpenbart morskap som passer Kotb, men vil hun legge til et barn til familien sin? Fortsett å lese for mer informasjon.

Hoda Kotb åpnet opp om adopsjonsprosessen for sitt tredje barn

Hoda Kotb dukket opp den 15. juli episoden av «Watch What Happens Live», hvor hun diskuterte hva som skjer med hensyn til adopsjonen av hennes tredje barn.

«Du vet hva som er morsomt med adopsjons ting som skjer nå? Tilsynelatende er det veldig tregt i løpet av denne tiden, under COVID,» sa hun til programleder Andy Cohen. «Jeg trodde det ville være et annet spill. Nei, de sa at mange mennesker som normalt ville føle seg som [adoption] ville være noe de ønsket å gjøre … holder på ting fordi de ikke har noe i det øyeblikket. «Hun sa videre,» Det er det jeg har hørt fra byrået vårt, alt er tregt. Men de sier vent med klokhet og bare vær, så det blir vi bare. «

Dette er ikke første gang Kotb chattet om å ville ha et annet barn – hun avslørte i en episode i oktober 2020 av «The Drew Barrymore Show» at hun fylte ut papirene for å adoptere et tredje barn. På spørsmål om avgjørelsen sa Kotb at hun og mannen hennes «har mye kjærlighet i dette huset.» Imidlertid vet hun at det ikke er en rask prosess, og legger til: «Se, det er ikke i våre hender nå. Vi fylte ut papirene og sa at det er i Guds hender, som hva som helst. Jeg vet bare ditt hjerte evne til å utvide blåser min sinn, du kan passe så mye kjærlighet der inne. » Det høres ut som Kotb er godt på vei til å bli trebarnsmor!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her