«Family Karma» på Bravo har gitt oss et innblikk i livene til en sammensveiset gruppe indisk-amerikanske voksne som bor i Florida etter at familiene deres flyttet fra India for mange år siden. Fra å bryte tradisjoner til å bryte hjerter, har de ni vennene gitt en solid hjelp fra drama og latter i løpet av showets to første sesonger. Spesielt eiendomsmogul og forretningsmann Vishal Parvani har raskt blitt en favoritt for fansen, takket være hans blendende smil, festharde holdning og hans steinete forhold til forloveden Richa Sadana.

I et eksklusivt intervju med Nicki Swift foran sesong 2s sjette episode lovet Vishal Parvani mange «innbydende øyeblikk» og «tårer også» da serien dokumenterer hans forsøk på å gjenoppbygge forholdet til Richa etter at hun returnerte forlovelsesringen. Parvani er like sjarmerende utenfor skjermen som han er på Bravo, og han pratet ærlig om hvordan showet har påvirket hans romantiske liv, og representerer det indisk-amerikanske samfunnet på TV, og hva som er i vente for resten av «Family Karma» sesong 2.

Vishal Parvani ble «positivt overrasket» over reaksjonene på Family Karma

Først og fremst, hvordan har livet ditt etter pandemien vært, nå som ting sakte åpner seg igjen og blir normal igjen?

Miami har vært veldig forskjellig fra resten av landet. Vi har vært åpne i en god stund nå, men jeg er glad for å se alt komme tilbake til en viss følelse av normalitet, for nå kan jeg reise igjen. Nå som jeg er vaksinert, føler jeg meg komfortabel å besøke forskjellige byer igjen. Jeg tror det var et stort aspekt av livet mitt som manglet, og jeg er glad for at det er tilbake til en slags normalitet.

Ja, jeg vet, Travel Channel, den treffer bare ikke på samme måte. Det gjør det virkelig ikke.

Nei, ikke i det hele tatt.

Så vi er midt i sesong 2 av «Family Karma.» Etter den første sesongen ble du i det hele tatt overrasket over noen av reaksjonene og menneskene som liksom samlet seg rundt showet?

Ja, jeg var veldig bekymret og nervøs for å gå inn i den første sesongen. Jeg visste virkelig ikke hva jeg kunne forvente å være den første alle indiske rollebesetningen på et stort nettverk. Så det var vel en følelse av lettelse at det ble tatt så positivt fra flertallet av mennesker. Jeg ble positivt overrasket … fordi jeg føler at når jeg vokste opp, føler jeg at det ikke var mye representasjon for indianere på TV, og legger ut dette showet, jeg føler at det nå er kult å omfavne røttene dine . Jeg ser mye mer påvirkninger dukker opp her og der, og er stolt over å vise frem maten vår, vår kultur, musikk. Det er kjempebra.

Family Karma bringer litt ettertrengt representasjon til uskrevet TV

Mellom «Family Karma» og Netflixs «Indian Matchmaking» har vi definitivt sett uskrevet TV dykke litt dypere inn i noen av disse forskjellige kulturer. Var det noe du la merke til i oppveksten, eller trodde det var viktig å komme inn i showet?

Hundre prosent, jeg ønsket alltid å se meg selv, en slags representasjon på kameraet, og det manglet definitivt å vokse opp. Den eneste triste representasjonen vi hadde, var ærlig talt Apu fra «The Simpsons», og herregud, han var sannsynligvis det verste for oss å bli gjort narr av. Ja, jeg er glad for å se retningen vi skal, det er kjempebra å være en del av noe så spesielt at vi kom til sesong 2, og det har blitt tatt så bra.

Så når vi kommer inn i sesong 2 litt, må vi se noen av familien din, og du har snakket litt om broren din denne sesongen. Skal vi se flere av familien din? Er de kamerasky?

Jeg tror … Vel, jeg har en bror og en søster. Min søster, hun bor i Hong Kong, og broren min er, antar jeg, veldig privat. Han vil ikke bli sett, men han er definitivt der. Han er definitivt mye der, men … Ja, så jeg tror så vidt familien min går, det er bare du kommer til å få et dypere dykk virkelig inn i foreldrene mine, og forholdet mitt. Kanskje sesong 3, du får se broren min litt mer.

Det er mange flere oppturer og nedturer i forholdet til Vishal Parvani og Richa Sadana

Forholdet ditt med Richa har vært en stor del av showet, med at hun ga deg ringen tilbake på slutten av den første sesongen. Noen hint om hvor vi kan forvente at ting skal gå med dere når episodene fortsetter å komme?

Jeg skulle ønske jeg kunne svare at det er en jevn retning, det er en jevn, oppadgående trend. Fordi sesong 2 som du så, startet det med meg og Richa virkelig i steinene, fjellet. Jeg fikk forlovelsesringen min gitt tilbake til meg. Det er ikke noe som heter et perfekt forhold. Jeg tror du får se oss begge vokse og omfavne mer åpen kommunikasjon med hverandre. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det er en jevn sti, men det er ikke livet. Vi har mange opp- og nedturer, og du kommer til å se mye mer av det. Du kommer til å se mange mer innbydende øyeblikk, og mye mer, antar jeg, også tårer.

Jeg antar at det er derfor de kaller det reality-tv, du får se det gode og det dårlige. Å danse noen i det virkelige liv og å danse noen på TV er veldig forskjellige. Var det noe press på dere to, fordi forlovelsen deres ble så kjent på et show som dette?

Jeg tror ikke vi er … Eller jeg antar at vi er det, jeg ville ikke kategorisere oss som noe annet enn normalt. Vi har vært i et forhold i ni år, så det er allerede noe som går mot kornet, der, antar jeg, i vår kultur, virkelig hvis du dater noen i ett år, gifter du deg typisk innen det første året . Så vi presser på ni år, og er forlovet i et par år nå. Har vi press utenfra? Jeg tror ikke det noen gang virkelig har påvirket meg og henne, jeg tror presset er bare: Er vi kompatible nok til å komme det videre? For hvis det var opp til noen andre, ville vi allerede være gift, men det er ikke opp til alle andre, det er opp til meg og henne.

Vishal Parvani elsker Bravo-show like mye som vi gjør

Jeg elsket på showet at du sa at du ikke ville spise blekksprut etter å ha sett «Min blekksprutlærer», for det samme elsker jeg den dokumentaren. Er du en stor reality-TV og dokumentar person utenfor ditt eget show?

Jeg er. Jeg var ikke alltid, men det har også å gjøre mye med da jeg begynte å date Richa, som var for åtte, ni år siden. Hun satte meg virkelig foran alle disse Bravo TV-programmene, så vi ser på «The Real Housewives of Beverly Hills» og «The Real Housewives of OC» – vi så på «Vanderpump Rules», «Shahs of Sunset.» Hun åpnet øynene mine for hele denne verdenen, for der [were] noen show – jeg ga det aldri en sjanse, men det var alt hun så på. Det er bare morsomt at det virkelig ble full sirkel. Som, «Jeg antar at vi er en del av det … Vi var også en del av disse menneskers liv nå.»

Den komplette Bravo-fanen til stjernelinjen.

Ja, jeg vet, for … vi er store Bravo-fans, og det er morsomt hvordan alt dette skjedde.

Som noen som registrerer livet sitt og deretter ser det luftes noen måneder senere, hvordan føler du deg å se tilbake på de store begivenhetene i showet?

Vi er de eneste som får dette unike perspektivet til å overvåke livene våre og analysere. Vil du gjøre noe annerledes? Ingen andre har denne velsignelsen der – jeg antar at jeg vil kalle den en velsignelse – hvor du faktisk får se hva som har skjedd og også ser andre synspunkter. Det er sprøtt, men jeg ville ikke tatt tilbake noe jeg sa eller gjorde, for det er virkelig min vei. Men det er bare moro at du må gjenoppleve det, og se hvordan ting kunne ha blitt tatt ut av sammenhengen.

Ja, og få den slags bekjennelsesøyeblikk etterpå.

Ja, det er også interessant å se det, å se hva folk faktisk tror. Å se vennenes indre tanker, det er kult.

Dramaet om Family Karma er akkurat i gang

Jeg elsket virkelig forrige ukes episode [about Amrit Kapai coming out to Nani], Jeg syntes det var veldig hyggelig og rørende.

Har du bawling også? Jeg gråt øynene ut. Nani, herregud, jeg elsker henne.

Elsker henne også! Jeg var bekymret for å gå inn i det, men så ble det så vakkert, så godt gjort. Noe annet vi kan forvente fra sesongen som kommer på disse to neste seriene?

Jeg så nettopp neste episode, og det er egentlig morsomt. Men det dykker dypere inn i hele Nani-opplevelsen, og du får mye mer, antar jeg, hjertevarme øyeblikk der og antar jeg også. Så er det Friendsgiving. Så veldig spent, du fikk se alle vennene samhandle sammen, og selvfølgelig er det alltid noe lettvint drama som følger derfra.

Jeg er spent! Jeg elsker aspektet av å se et homofilt indisk bryllup også være planlagt på showet. Det blir veldig morsomt å se og se hvordan det påvirker familien.

Jeg kommer til å bli den beste mannen. Det er min beste venn.

Det blir stort!

Det er han som også introduserte meg for Richa. De gikk begge på jusstudier sammen, så vi er veldig, veldig sammenflettet.

For et øyeblikk i full sirkel. Hadde du noe annet å legge til om showet som jeg kanskje ikke har spurt?

Showet, du må fortsette å se 21:00 på onsdager på Bravo. Det blir bedre og bedre, og jeg kjenner ikke en eneste person som ikke kan si noe bra om showet. Showet er fantastisk, fantastisk, og alle trenger å se det. Fortell mødrene deres, fortell døtrene, fortell sønnene deres, det er det beste showet. Fordi du vet hva? Vi har de beste vennene og familien.

Din offisielle onsdagsavtale TV der på Bravo. Ser du episodene mens de sendes ut?

Jeg gjør det, og jeg prøver å leve tweet det noen ganger, eller engasjerer meg litt i hva som skjer.

«Family Karma» går på onsdager klokka 9 / 8c på Bravo.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her